Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. listopadu 2023 11:43
Čas čtení 1:04
Ondřej Mrázek

Už zase budou lítat headshoty! Začal se chystat pátý díl akčního Johna Wicka

Už zase budou lítat headshoty! Začal se chystat pátý díl akčního Johna Wicka
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY FILM JOHN WICK KEANU REEVES
Uložit Uložené

Čert vem smutné finále čtyřky. Když chce studio dalšího Johna Wicka, tak dostane dalšího Johna Wicka! Pátý film se začal psát.

Jen co v Hollywoodu skončila stávka herců, začala studia okamžitě oznamovat, co všechno bude muset být odloženo, co si naopak zachová svůj původní stanovený termín, případně jako nové věci se chystají.

V případě zbožňované akční série John Wick pak přišlo ujištění, že nás čeká nejen kupa spin-offů, ale především i spekulovaný pátý díl. Co víc, údajně se k němu už dokonce píše scénář.

Doporučeno
Charlie Sheen se po letech usmířil s tvůrcem seriálu Dva a půl chlapa. V novém seriálu bude hrát hazardního hráče Charlie Sheen se po letech usmířil s tvůrcem seriálu Dva a půl chlapa. V novém seriálu bude hrát hazardního hráče 10. listopadu 2023 18:27

Při nedávném hovoru k výsledkům hospodaření to prozradil předseda Lionsgate Joe Drake, který uvedl, že se na scénáři začalo pracovat hned po ukončení stávky scenáristů.

Režisér předchozích dílů Chad Stahelski a hlavní hvězda série Keanu Reeves přitom v minulosti uvedli, že se vrátí pouze v případě, že to bude dávat smysl po stránce příběhu.

V případě Stahelského by si však studio muselo nějakou dobu počkat, příští rok má totiž v plánu natáčet reboot Highlandera s Henrym Cavillem a pak už taky delší dobu plánuje adaptaci herního Ghost of Tsushima.

Nicméně jak už jsme zmínili výše, pokud tě svět nájemných vrahů z Johna Wicka baví, budou tě jistě zajímat i další projekty. Před měsícem vyšla na platformě Prime Video minisérie The Continental o pozadí ikonického hotelu, příští rok dorazí Ballerina s Anou de Armas, v níž má mít Reeves cameo, a čerstvě pak studio odhalilo, že chystá taky anime.

Doporučeno
Čekáš na další řadu Drive to Survive? Nový dokument z prostředí formule 1 tě vezme do zákulisí nejšílenější sezóny Čekáš na další řadu Drive to Survive? Nový dokument z prostředí formule 1 tě vezme do zákulisí nejšílenější sezóny 3. listopadu 2023 15:28

Božího „gun-fu“, nevšedních kontaktních bitek a hromady headshotů tak budeš mít v budoucnu víc než bohatě. A že je přitom jistý „někdo“ považován za mrtvého? Tím si vůbec nelam hlavu. Je to Hollywood a v Hollywoodu není nikdy nikdo doopravdy mrtvý...

Domů
Sdílet
Diskuse