Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2023 18:27
Čas čtení 0:40
Samuel Barienčík

Charlie Sheen se po letech usmířil s tvůrcem seriálu Dva a půl chlapa. V novém seriálu bude hrát hazardního hráče

Charlie Sheen se po letech usmířil s tvůrcem seriálu Dva a půl chlapa. V novém seriálu bude hrát hazardního hráče
Zdroj: CBS
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Nemluvili spolu deset let, nakonec k sobě ale přece jen našli cestu. Podívej se na nový trailer k seriálu od tvůrce slavného sitcomu, ve kterém si Sheen zahraje hazardního hráče.

Chuck Lorre, světoznámý filmový režisér, producent a scenárista, se rozhodl znovu spolupracovat s hercem Charliem Sheenem, známým především díky roli Charlieho Harpera v seriálu Dva a půl chlapa, uvedl server Variety.

Bookie.
Bookie. Zdroj: HBO Max

Po deseti letech „zakopali válečnou sekeru“ a usmířili se. V připravovaném seriálu Bookie od HBO Max si prý Lorre v roli gamblera nepředstavoval nikoho jiného než právě Sheena. Podle svých slov u psaní vzpomínal na dobu, kdy spolu natáčeli seriál Dva a půl chlapa a Sheen mu vyprávěl historky o sázení.

Když ho pak Lorre po letech kontaktoval, že by chtěl, aby si postavu zahrál, herec nabídku s radostí přijal. „Byl jsem z toho nervózní, ale jakmile jsme spolu začali mluvit, vzpomněl jsem si, že jsme byli kdysi přátelé,“ prozradil časopisu Variety slavný tvůrce. Dodal, že to pro něj prý bylo osvobozující.


Charlie se objeví jen ve dvou epizodách jako vedlejší postava, která je herci prý velmi podobná. Uvidíš ale taky odkazy na legendární sitcom. Hlavní postavu ztvárnil známý stand-up komik Sebastian Maniscalo. Mrkni se na trailer.

Domů
Sdílet
Diskuse