Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2023 15:42
Čas čtení 0:55
Ondřej Mrázek

VIDEO: Star Wars, Sedm statečných a hromada dalších. Netflix láká na epickou vesmírnou sci-fi

VIDEO: Star Wars, Sedm statečných a hromada dalších. Netflix láká na epickou vesmírnou sci-fi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY PROGRAM NETFLIX ZACK SNYDER
Uložit Uložené

Chystá si pro nás Zack Snyder další audiovizuální orgie, nebo bude jeho novinka potvrzením úpadku kdysi talentovaného režiséra?

Muž z oceli, Strážci, 300. Známý režisér Zack Snyder má za ty roky na kontě nejednu velkolepou pecku, když se ale v minulosti několikrát ucházel o režii vlastních Star Wars, pokaždé jej studio Lucasfilm odmítlo. Nakonec se tedy rozhodl, že když nemůže mít opravdové Hvězdné války, udělá si „Star Wars doma“.

Vznikl tak snímek Rebel Moon, jehož první část Zrozená z ohně dorazí na Netflix 22. prosince, akorát tak pod stromeček. Co v něm uvidíš? Tak především hromadu akce. Režisér navíc nezapře svoji videoklipovou minulost, připrav se tedy i na hromadu zpomalovaček, na které ale možná nebude moc dobře vidět, protože je vše opět lehce rozostřené (Snyder si u posledních filmů obstarává kameru sám a za nás to teda není úplně nejlepší volba).

Doporučeno
Už zase budou lítat headshoty! Začal se chystat pátý díl akčního Johna Wicka Už zase budou lítat headshoty! Začal se chystat pátý díl akčního Johna Wicka 13. listopadu 2023 11:43

Příběh se pak dá doslova shrnout jako Sedm statečných feat. Star Wars. Máš tu zlé impérium vykořisťující chudou rolnickou kolonii, pár odvážných hrdinů, kteří se rozhodnou farmáře bránit, a tajuplný rámec o mladé ženě, která má přinést „rovnováhu“ do galaxie. Režisér to považuje za obyčejnou inspiraci. Jestli to už náhodou není vykrádačka výše zmíněných, už budeš muset posoudit ty sám*sama.

Kromě prvního traileru každopádně Netflix zveřejnil také video se samotným tvůrcem, v němž jednotlivé věci rozebírá do větších detailů. Pokud tě tedy nový svět fascinuje a chtěl*a by ses o něm před premiérou filmu dozvědět víc, mrkej výše. Rebel Moon: Druhá část Jizvonoška dorazí v dubnu příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse