Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2023 13:00
Čas čtení 2:00
Radim Šlechta

Jsou od sebe k nerozeznání: Tyto celebrity spolu nemají nic společného, ale vypadají jako dvojčata

Jsou od sebe k nerozeznání: Tyto celebrity spolu nemají nic společného, ale vypadají jako dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Jay Godwin, AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vybrali jsme celebrity, které jsou od sebe k nerozeznání.

Říká se, že každý z nás je jedinečný, a taky to do jisté míry může být pravda. Zároveň ale každý z nás má někde ve světě pravděpodobně svého dvojníka či dvojnici. To stejné platí i u slavných a mnoho z nich má svoje „dvojče“ také v hollywoodských kruzích.

Níže najdeš výběr slavných filmových a televizních look-alikes. Dej nám vědět v komentářích, jestli máš oblíbenou slavnou dvojici dvojníků.

1. Mark Hamill a Sebastian Stan

Marka Hamilla si nejspíš nejvíc pamatuješ jako Lukea Skywalkera z původní trilogie Hvězdných válek. Nedávno se ale objevil třeba v roli pragmatického právníka Arthura Pymea v seriálu Pád domu Usherů. Dnes je herci už 72 let, ale na fotkách ze svého mládí výrazně připomíná Sebastiana Stana, kterého si můžeš pamatovat jako Buckyho Burnse z několika marvelovek.

filmy, dvojčata
Zdroj: Lucasfilm Ltd., Twentieth Century Fox Film

2. Anna Gunn a Woody Harrelson

Anna Gunn a Woody Harrelson vypadají téměř k nerozeznání. Oba jsou přitom velmi talentovaní a jejich role jsou nezapomenutelné. Pokud ale tápeš, odkud hereckou dvojku znáš, Annu Gunn jsi mohl*a vidět ve slavném Breaking Bad a Harrelson se objevil například v Zombielandu nebo loňském Trojúhelníku smutku.

filmy, dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Jay Godwin, AMC

3. Henry Cavill a Matt Bomer

Henry Cavill je známý jako Superman, Zaklínač a smolař, kterému dvakrát utekla role Jamese Bonda. Jednou na ni byl příliš mladý, na druhý pokus už moc starý. Matt Bomer je spíš seriálový herec a znát ho můžeš třeba ze seriálu Ve službách FBI.

filmy, dvojčata
Zdroj: Wiki Commons/Gage Skidmore, Television Academy
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse