Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2023 v 13:16
Čas čtení 1:08
Lucie Kotvalová

Chceš levné letenky? Nekupuj je před 28. listopadem, prozradíme ti proč

Chceš levné letenky? Nekupuj je před 28. listopadem, prozradíme ti proč
Zdroj: Unsplash/Marco López/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Za pár týdnů budeš mít šanci nakoupit letenky se slevou. Kdy přesně?

Prodejci každoročně nabízí slevy na dny, jako je Black Friday nebo Cyber Monday, což jsou dny označované jako „nejdůležitější nákupní svátky roku“. Letos tyto „svátky“ připadnou na pátek 24. listopadu a pondělí 27. listopadu. Slevy ovšem pokračují i den poté.

28. listopadu je totiž takzvané „Travel Tuesday“, tedy „cestovní úterý“. Jedná se o další marketingovou akci, kdy nejrůznější prodejci letenek, dovolených a ubytování nabízí slevy na své produkty.

Pokles cen

Jak píše web AFAR, v loňském roce společnost pro rezervaci letenek Hopper zaznamenala na Travel Tuesday více zlevněných letů než na Black Friday a Cyber Monday dohromady. Stejný pokles cen předpovídá i letos.

Sleduj proto stránky svých oblíbených aerolinek a bookingových platforem. Třeba se do akce zapojí i ony.

Anketa:
Využiješ 28. listopadu tuhle cestovatelskou nabídku?
Jasně, ten den budu jen hlídat levné letenky!
Možná po něčem kouknu.
Tahle akce mě nezajímá.
Jasně, ten den budu jen hlídat levné letenky!
70 %
157 Hlasů
Možná po něčem kouknu.
24 %
53 Hlasů
Tahle akce mě nezajímá.
6 %
13 Hlasů

Akci pak na TikToku doporučují i profily zaměřené na cestování.

@zdravejsi.ja IG: @zdravejsi.ja Travel Tuesday = 28.11. 2023🤭✈️👀 Travel Tuesday je marketingová akce, která nabízí slevy na cestování, zejména na letenky, hotely nebo dovolenou. Obvykle se koná v úterý po americkém svátku Díkůvzdání. V České republice nemusí být tato akce tak rozšířená jako v některých jiných zemích, ale některé weby aerolinek, cestovní agentury a online platformy mohou nabízet slevy nebo speciální nabídky v rámci podobných akcí (V ČR by Travel Tuesday mělo začínat cca od 6:00 hodin). Je vždy dobré sledovat různé cestovní weby a aplikace, abyste získali aktuální informace o nabídkách a slevách!✨ Tak jsem zvědavá, kdo si co “poloví” a jaké nabídky nám naskočí! Tohle bude den jako korálek, k naplánování dalšího tripu!🤭 A pokud máte nějaké informace k Travel Tuesday, můžete se o ně podělit v komentářích.🫶🏼 #slevy #sleva #cestovani #levneletenky #levneubytovani #letenky #cestujzababku #cestolidi #cestovanie #cestovanipocesku #cestovanilevne #cz #sk #cestuj #cestujem #letiste #dovolena #poznavacky #traveltip #travelblogger #traveltuesday #cestovatelskeutery ♬ La La La - Nicolas Julian
Domů
Sdílet
Diskuse