Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. listopadu 2023 14:24
Čas čtení 0:53
Samuel Barienčík

Z pohovoru rovnou na skate. Nadčasová spolupráce Supreme x Dr. Martens není pro každého

MÓDA MÓDA SUPREME
Uložit Uložené

Propojení newyorského streetwearu s britskou nestárnoucí klasikou dopadlo opět fantasticky.

Značka Supreme navazuje na úspěšnou spolupráci s Dr. Martens z letošního jara. Tentokrát však firmy společně vytvořily nové a poměrně odvážné „martensky“ pro podzimní sezónu. Značky představily unikátní obuv ve třech různých barevných provedeních, přičemž všechna jsou v klasickém nízkém provedení. Kolab nese název Ramsey Creeper, informuje Hypebeast.

Supreme x Dr. Martens
Zdroj: Supreme

Boty jsou vyrobeny ze semiše, metalické kůže, s tónovým prošíváním, černým lemem a ozdobenou špičkou. Logo značky Supreme je na patě a společně s logem značky Dr. Martens se nachází také na vložce boty.

Tato spolupráce vlévá současnou estetiku newyorského streetwearu od Supreme do nadčasového designu z dílny britské klasiky Dr. Martens. Jejich první letošní společná kolekce už vyšla v dubnu. Svršek bot z původní spolupráce je vyroben z hladké kůže s vyrytým logem a kovovými třásňovými kroužky.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Supreme (@supremenewyork)

Značka Dr. Martens se očividně snaží přinést nejkrásnější boty této sezóny. Kromě spolupráce se Supreme totiž přišla také s unikátním kolabem ve spolupráci s Alpha Industries. Tyto dvě společnosti představily novou kolekci, která vzdává hold jejich kořenům v pracovním oblečení. Kolekce zdůrazňuje společný étos autenticity a odolnosti.

Doporučeno
Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky 23. dubna 2024 16:30

Boty Ramsey Creeper vyšly pro americký trh ve čtvrtek a pro Asii vycházejí v sobotu. Objednat si je můžeš přímo ze Supreme stránky za cenu o něco vyšší než u poslední společné kolekce, a to za zhruba 4 850 korun.

Supreme x Dr. MartensSupreme x Dr. MartensSupreme x Dr. MartensSupreme x Dr. Martens
Zobrazit galerii
(6)
Domů
Sdílet
Diskuse