Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2023 10:30
Čas čtení 4:11
Richard Balog

Top 15 vánočních dárků pro všechny ženy, které milují módu. Radost uděláš i za méně než 1000 korun

Top 15 vánočních dárků pro všechny ženy, které milují módu. Radost uděláš i za méně než 1000 korun
MÓDA MÓDA VÁNOCE
Uložit Uložené

Mezi tipy najdeš klasiku jako kožený pásek nebo vlněné rukavice, ale také atraktivní spodní prádlo s krajkou či šperky.

Nejlepší vánoční dárky do 120 eur pro muže, kteří žijí módou, jsme si již ukázali v samostatném článku. Dnes se podíváme na seznam určený pro ženy. Co koupit přítelkyni, manželce, sestře nebo mámě pod vánoční stromeček?

Nezáleží na tom, kolik utratíš, ale v první řadě si dej záležet i na malých detailech, o kterých víš, že potěší obdarovanou osobu. Mezi 15 tipy najdeš klasiku jako kožený pásek nebo vlněné rukavice, ale také atraktivní spodní prádlo s krajkou či šperky.

Pokud tě baví články o módních trendech, novinkách, celebritních outfitech nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění a kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získáš přístup bez omezení k celému obsahu na webu. Zároveň se může jednat o další tip na vánoční dárek.
Doporučeno
Dopřej si komfort a styl i během sychravých dní. Přinášíme ti tipy na ty nejlepší šály Dopřej si komfort a styl i během sychravých dní. Přinášíme ti tipy na ty nejlepší šály 23. listopadu 2023 15:00
COS
Zdroj: COS

COS Claw Hair Clip  –  29 € (cca 700 korun)

Jako první tip si ukážeme dárek, který vypadá opravdu luxusně i přesto, že nestojí moc. Elegantní spona na vlasy z recyklovaných materiálů má velmi jemný perleťový povrch se zlatými zuby, které udrží prameny vlasů na místě, a podtrhne každý outfit. Hodně muziky za málo peněz, stačí, když sponu pěkně zabalíš.

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

The Frankie Shop Baseball Cap  –  36 € (cca 880 korun)

Pokud patříš mezi naše pravidelné čtenáře, víš, že newyorská značka The Frankie Shop je skvělou alternativou k fast fashion řetězcům, jako jsou například Zara nebo H&M. V nabídce značky najdeš například i tuto klasickou baseballovou kšiltovku v tmavě zelené barvě s bílým nápisem, kterou bude tvoje partnerka, sestra nebo máma milovat.

COS
Zdroj: COS

COS Classic Leather Belt    49 € (cca 1 200 korun)

Pokud máš na vánoční dárek rozpočet okolo tisíce korun, sáhnout můžeš i po klasickém koženém pásku v hnědé barvě se zlatou sponou od značky COS. Žádný moderní šatník není kompletní bez tohoto kousku. Opasek byl vyroben v Itálii z bezchromové kůže s mírným leskem.

COS
Zdroj: COS

COS Cable-Knit Merino Wool Mittens    69 € (cca 1 700 korun)

Při navrhování těchto dvoubarevných rukavic se tým ženské módy COS inspiroval původními pleteninami a jejich výsledný vzhled je pastvou pro oči. Jsou vyrobeny z čisté merino vlny, která udrží ruce v teple, jsou odborně pletené a mají kontrastní dlaně. Zvlněné bíločerné manžety se vzorem budou vykukovat z patentů kabátu. K dispozici je také vlněná kukla se stejným motivem v bíločerné barvě za 89 eur, tedy zhruba 2 150 korun.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse