Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Top 15 vánočních dárků pro všechny ženy, které milují módu. Radost uděláš i za méně než 1000 korun
The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

The Frankie Shop Amomento Alpaca Balaclava    78 € (cca 1 900 korun)

Do seznamu jsme zařadili také kuklu z produktového portfolia The Frankie Shop, která nás zaujala díky minimalistickému designu a jemné struktuře s příměsí alpaky. V online obchodě je dostupná za cenu pod 2 000 korun včetně doručení.

Adidas by Stella McCartney
Zdroj: NET-A-PORTER

Adidas by Stella McCartney Printed Sport Bra    80 € (cca 1 950 korun)

Ženy chtějí vypadat dobře při každé aktivitě včetně sportu a kvalitní sportovní podprsenka by neměla chybět asi v žádném šatníku. Z široké nabídky jsme vybrali model z rukou návrhářky Stelly McCartney pro značku Adidas, který má asymetrický otvor a originální barevný motiv v modrých tónech. Níže najdeš spodní část soupravy.

Adidas by Stella McCartney
Zdroj: NET-A-PORTER

Adidas by Stella McCartney Printed Sport 7/8 Leggings    85 € (cca 2 070 korun)

Pokud za vánoční dárek plánuješ utratit více peněz, ke sportovní podprsence můžeš do nákupního košíku přihodit i legíny ze stejné kolekce Adidas by Stella McCartney. Jsou vyrobeny z elastické tkaniny z opětovně použitého plastového odpadu, která odvádí vlhkost. Mají široký pás a jsou perforovány z důvodu prodyšnosti, aby tělo udržely v chladu i během nejnáročnějších tréninků.

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

The Frankie Shop Monika Belt    89 € (cca 2 170 korun)

Pokud se ti zdál hnědý kožený pásek se zlatou sponou od značky COS příliš obyčejný, máme pro tebe tip v podobě tohoto úzkého pásku z dílen ateliéru The Frankie Shop. Je vyroben z jemné telecí kůže a zapíná se pomocí spony, která nám připomíná uzel. Cena je přibližně 2 200 korun.

Simone Rocha
Zdroj: NET-A-PORTER

Simone Rocha Crystal & Faux Pearl-Embellished Silver-Tone Hairclip    89 € (cca 2 170 korun)

Pokračujeme doplňky. Simone Rocha patří mezi nejzajímavější tváře oděvního průmyslu a tentokrát si naši pozornost získala díky hravé stříbrné sponě do vlasů s umělými perlami a křišťály ve tvaru srdce. Pokud je tvé partnerce blízká romantická estetika, určitě neváhej.

Kith, Kangol
Zdroj: Kith
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse