Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Top 15 vánočních dárků pro všechny ženy, které milují módu. Radost uděláš i za méně než 1000 korun

Kith for Kangol Casual Bucket Hat    90 € (cca 2 200 korun)

Pokud máš naopak po svém boku ženu, která preferuje streetwear a uvolněný styl oblékání, sáhni po tomto klobouku s příměsí vlny ze společné kolekce značek Kith a Kangol. Černobílá varianta s jednoduchým logem vypadá cool a snadno se kombinuje v rámci každodenních outfitů. Cena je rovných 90 eur, tedy zhruba 2 200 korun.

Skims
Zdroj: Skims

Skims Lined Balconette Thong Bodysuit    104 € (cca 2 550 korun)

Zatímco pro muže jsme vybrali klasický model spodního prádla v podobě boxerek, pro ženy jsme se rozhodli sáhnout po odvážném kousku v bílé barvě, který najdeš v nabídce Skims. Značka, kterou založila Kim Kardashian, nabízí kvalitní spodní prádlo za adekvátní ceny, což platí i v případě tohoto luxusního modelu s krajkou. Jdeš do toho?

Ganni
Zdroj: NET-A-PORTER

Ganni Printed Organic Cotton T-Shirt    110 € (cca 2 680 korun)

Jak jsme uvedli již v mužském výběru nejlepších módních vánočních dárků, triček s originálními grafickými motivy není nikdy dost. Triko dánské ready-to-wear značky Ganni je vyrobeno z organické bavlny, má volný střih a potisk citronu pro zlepšení nálady. Cena je sice 110 eur, ale jde o prémiovou značku, do které se vyplatí investovat.

Otiumberg
Zdroj: The Frankie Shop

Otiumberg Knot Cord Bracelet    110 € (cca 2 680 korun)

Šperkem nikdy nic nezkazíš a nezáleží na tom, zda je pokryt drahými diamanty, nebo jde o cenově dostupný kousek ze stříbra. V tomto případě jsme vybrali náramek s propleteným vzorem, který je doplněn o pozlacený uzel od populární londýnské značky Otiumberg.

COS
Zdroj: COS

COS Swing Leather Crossbody Bag    115 € (cca 2 800 korun)

Kabelka Swing je základem nové kolekce COS. Tuto sezonu je v prodeji v nadčasovém světle hnědém odstínu, který doplní vše, s čím ji bude majitelka stylově kombinovat. Je vyrobena z pružné hladké kůže a má široký popruh, který skvěle padne do ruky, ale vhodná je i jen tak přehozená přes tělo. Za 115 eur jde o perfektní koupi na dlouhá léta.

Kith
Zdroj: Kith

Kith Brier Cropped Baby Rib Turtleneck    115 € (cca 2 800 korun)

Závěr seznamu s nejlepšími módními dárky pro ženy patří zkrácenému pletenému roláku s žebrovanou strukturou v bílé barvě od značky Kith. Vrchní vrstva, která dokonale obepne tělo, je vyrobena z kombinace polyesteru, modalu a spandexu, díky čemuž je pružná a přizpůsobí se každému typu postavy.

Doporučeno
Nastal čas vlněných svetrů. Vybrali jsme nejlepší modely pro muže, které koupíš i za méně než 2 000 korun Nastal čas vlněných svetrů. Vybrali jsme nejlepší modely pro muže, které koupíš i za méně než 2 000 korun 17. listopadu 2023 18:00
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse