Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. prosince 2023 13:41
Čas čtení 0:55
Karolína Fejtová

Billie Eilish promluvila o náklonosti k ženám: Neuvědomila jsem si, že to lidé o mně nevědí

Billie Eilish promluvila o náklonosti k ženám: Neuvědomila jsem si, že to lidé o mně nevědí
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložit Uložené

O svých pocitech k ženám se umělkyně rozpovídala už v listopadovém čísle časopisu Variety Power. Na červeném koberci akce Hitmakers o tématu po dotázání znovu promluvila, tentokrát ale trochu jinak.

V listopadovém profilu v časopise Variety se Eilish rozpovídala o svých pocitech k ženám. „Nikdy jsem neměla pocit, že bych se s dívkami dokázala dobře sžít. Přitom je mám strašně ráda. Přitahují mě jako lidé. Opravdu mě přitahují,“ řekla tehdy zpěvačka a doplnila, že ji ženy přitahují i fyzicky, zároveň ji ale jejich krása a přítomnost děsí.

„Nemůžeme prostě jen tak existovat?“

Znovu se k tématu náklonosti k ženám vyjádřila v sobotu na akci Hitmakers, kde spolu se svým bratrem Finneasem získala ocenění za filmovou píseň roku – skladbu What Was I Made For, která zazněla v letním trháku Barbie.

A právě na této akci svůj postoj zpěvačka potvrdila, ačkoli uvedla, že o coming outu jako o velkém gestu nikdy neuvažovala. „Ne, tehdy jsem o tom nepřemýšlela jako o coming outu. Ale tak nějak jsem si říkala: ‚Ono to není jasné?‘ Neuvědomila jsem si, že to lidé nevědí,“ prozradila na červeném koberci. „Já v tenhle koncept nijak nevěřím. Jen si říkám: Nemůžeme prostě jen tak existovat?“ doplnila. 

Když prý viděla výsledný článek Variety a další články, které o jejím vyjádření referovaly, došlo jí, co se stalo. „Tehdy jsem si řekla, že jsem asi udělala coming out. Tak jo, super. Pro mě je to vzrušující. Lidi to asi nevěděli a je skvělé, že to vědí. Jsem pro holky,“ řekla reportérce pobaveně s tím, že je nervózní, protože o takových věcech ještě nikdy nemluvila.

Domů
Sdílet
Diskuse