Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Astratex.
11. prosince 2023 13:00
Čas čtení 1:24
Sponzorovaný obsah

Advent na nože? Vyčarujte si raději vánoční pohodu

Advent na nože? Vyčarujte si raději vánoční pohodu
Zdroj: depositphotos.cz
ZAJÍMAVOSTI TIPY NA DÁRKY VÁNOCE
Uložit Uložené

Té dosáhnete třeba včasným nákupem dárků. Zapomeňte na předvánoční pobíhání v narvaných obchoďácích. Objednejte dárky třeba hned při našem adventním čtení.

Kapří kosti a nůž pod stromečkem – vánoční pohoda jak vyšitá

Koledy, svíčky, barevná světýlka, vůně františků… a k tomu zvuk hádky (snad jen) od sousedů, blikání pohotovosti a stres. Najít v takové výbušné atmosféře pod stromečkem zavírací nůž nezní zrovna dvakrát bezpečně. Na druhou stranu jde o praktický dárek, který s obdarovaným snad nějaký ten pátek vydrží. A kdo ví, třeba ho i vytáhne z nějaké té šlamastyky.

To samé se dá říct i o pepřovém spreji. Pod stromečkem může způsobit nepříjemnou neplechu (když to velmi odlehčíme), v životě může ale jít o dárek, který doslova zachraňuje majetek i zdraví.

GetFound, nůž
Zdroj: affekt.cz

I bez dětí mohou být Vánoce hravé a veselé

Třeba s takovým erotickým prádlem z Astratexu si můžete zahrát na svůj oblíbený film pro dospělé a popustit uzdu i těm nejdivočejším představám. Takové prádélko se samozřejmě také skvěle vyjímá pod stromečkem jako dárek. A to zvlášť v dlouhodobých vztazích, kde už ta vášeň není tak divoká jako před lety.

Doporučeno
KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? 24. prosince 2023 6:00

A když už jsme u vášně, víte, co je také na obnovení jiskry celkem super? Třeba taková dovolená. Nemusíte se hnát rovnou někam za exotikou. Takové ubytování v luxusní chatě, ve které je možná navíc i nějaká ta vířivka nebo sauna, je dárek, který vášně probudí i v chladné kostce ledu.

Chata, pronájem
Zdroj: InterBohemia.cz

Nebo je radši libo klid a k němu něco na zub?

Mysleli jste hned na čokoládu nebo třeba bramborový salát? Ale jo, i k tomu se dostaneme, ale nejdřív budeme trochu fušovat do řemesla víle Zubničce. Věděli jste, že pod stromečkem můžete klidně najít i nějaké ty produkty dentální hygieny? No opravdu. A v jistém provedení ani neurazí – dokonce snad i nadchnou. No jen se podívejte na ty parádní dárkové sady zubních pomůcek.

Ale aby toho zdraví snad nebylo najednou trochu moc, nezapomeňte k dentální hygieně přihodit také nějakou tu luxusní čokoládu. S tou budete mít jistotu, že kdybyste se pastou a kartáčkem obdarovaného dotkli, svůj vztek aspoň rychle zají.

Tak co, už jste na to minové pole, kterému se říká „Vánoce s rodinou“, připravení? Doufáme, že si svátky užijete v duchu šťastném a veselém a do roku 2024 vstoupíte s novou energií.

bonboniéra, čokoláda, sladkosti
Zdroj: rigalli.cz
Domů
Sdílet
Diskuse