Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti X-Booster.
28. prosince 2023 10:00
Čas čtení 1:46
Sponzorovaný obsah

Na trhu se objevila alternativa k energetickým nápojům. Výrobci tvrdí, že ti dodá energii jako jeden šálek kávy

Na trhu se objevila alternativa k energetickým nápojům. Výrobci tvrdí, že ti dodá energii jako jeden šálek kávy
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Jeden sáček obsahuje až 20 miligramů kofeinu.

Máš pocit, že ti už nestačí ani extra dávka kofeinu ze silného espressa? Dlouhé zimní dny dokážou člověka pořádně vyšťavit. Minimum slunce, neustálý chlad a aktivity převážně v interiéru. Toto roční období si žádá víc než jen kávu.

X-Booster se proto zaměřil na vytvoření zcela nové kategorie produktů, které umožňují dodávat energii v podobě alternativní formy kofeinu. Tyto sáčky s obsahem kofeinu jsou vhodným doplňkem, pokud bojuješ s únavou nebo tě například čeká dlouhá cesta.

Produkt není vhodný pro lidi mladší 18 let.

„Už v prvních vteřinách po představení X-Boosteru výrobcem jsem věděl, že to bude hit. Je to dobrá pomoc pro široké spektrum lidí – ať už studenty, sportovce, manažery, řidiče... Pro každého, kdo je unavený a potřebuje expresně vzpružit,“ řekl o produktu jednatel společnosti René Sirý.

Tvářemi X-Boosteru se stali známí sportovci a profesionální zápasníci Samuel „Pirát“ Krištofič a Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Každý, kdo se jen trochu orientuje v této oblasti, jména těchto dvou sportovců jistě zná. I proto si René Sirý zvolil za tváře značky právě je.

„X-Booster mě zaujal hlavně tím, že je kofeinový. To mě jako kávičkáře velmi fascinovalo. Kdysi jsem zkoušel různé alternativy, ale od doby, kdy je na trhu X-Booster, je mou jedničkou a neodmyslitelnou součástí dne,“ prozradil „Pirát“ Krištofič ohledně spolupráce.

„Jde o něco nového a jiného, ​​než jsou klasické energeťáky. Tento produkt funguje jinak a opravdu se po něm cítím dobře. Takže pro mě je to opravdu nejlepší volba při jakékoli aktivitě,“ dodal „Baba Jaga“ Mikulášek.

energetické vrecúška
Zdroj: X-Booster

Každý sáček obsahuje minimální množství cukru, který je jednou z hlavních složek běžných energetických nápojů. Namísto cukru je v energetických sáčcích sladidlo. I díky tomu jsou produkty vhodné pro lidi, kteří se vyhýbají užívání nadměrného množství cukru. X-Booster zároveň obsahuje také vitamín C.

Podobně jako energetické drinky i v tomto případě obsahuje každý sáček kofein a taurin. Taurin je organická kyselina aminokyselinového původu, která tvoří přibližně 0,2 lidské hmotnosti a hraje významnou roli při zdravém fungování lidského organismu.

Mnozí lidé si myslí, že se jedná o škodlivou a stimulační látku. Taurin však hraje významnou roli v energetických produktech, protože může zmírňovat negativní vliv nadměrného příjmu kofeinu (např. bušení srdce).

energetické vrecúška
Zdroj: X-Booster

Jak užívat X-Booster?

X-Booster je dostupný ve 2 verzích – Classic a STRONG. Jeden sáček Classic obsahuje 20 miligramů kofeinu, silnější verze obsahuje 40 mg kofeinu. Dej si ale pozor, abys nepřekročil*a maximální doporučenou dávku kofeinu. Tu Evropský úřad pro bezpečnost potravin stanovil na 400 miligramů pro dospělého člověka.

Když potřebuješ doplnit energii, sáček si vlož mezi rty a dásně. Energie se začne postupně uvolňovat do tvého organismu. Díky účinné formě vstřebávání látky do těla prostřednictvím sliznic je maximalizován výsledný efekt. Jeden sáček můžeš užívat maximálně 30 minut. Sáček nikdy nepolykej.

Domů
Sdílet
Diskuse