Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. prosince 2023 12:44
Čas čtení 0:45
Radim Šlechta

VIDEO: South Park se obul do drinku Prime: „Pij ho, nebo jsi kus hov*a!“

VIDEO: South Park se obul do drinku Prime: „Pij ho, nebo jsi kus hov*a!“
Zdroj: Paramount+
NEWS NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Slavný seriál se v nové epizodě opřel do Logana Paula i do nápoje Prime, který se těší velké popularitě především mezi mladými.

South Park přidal na seznam lidí, ze kterých si vystřelil, Logana Paula a jeho drink Prime. V jedné nové epizodě se nachází influencer nápadně podobný Paulovi a drink Cred, po kterém mladí lidé šílí.

Doporučeno
Drink, který budí vášně. Proč produkt Logana Paula české děti milují, i když je škodlivý? Drink, který budí vášně. Proč produkt Logana Paula české děti milují, i když je škodlivý? 7. listopadu 2023 16:31

Vtipu na adresu influencera a jeho produktu si můžeš všimnout ve scéně, kdy Clyde brouzdá po internetu a narazí na video jednoho z fitness tvůrců. Ten inzeruje nápoj Cred v lahvi podobné Primeu s tím, že se jedná o velmi prospěšný drink pro výkon a zdraví. „Pij Cred, nebo jsi kus ho*na,“ prohlašuje „Paul“ v seriálu. 

Jeho reklamu zakončuje voiceover s tím, aby si lidé přinesli Cred do školy, jedním dechem ale dodává, že není vhodný pro děti.

Skutečný nápoj Prime se především mezi studentstvem základních škol těší ohromné popularitě, navzdory tomu, že část odborné veřejnosti jeho konzumaci nedospělým lidem nedoporučuje. 

Doporučeno
Logan Paul odhalil výnosy z prodeje kontroverzních Prime drinků, které v Česku čelí kritice. Částka tě dostane Logan Paul odhalil výnosy z prodeje kontroverzních Prime drinků, které v Česku čelí kritice. Částka tě dostane 13. listopadu 2023 15:14

Epizody South Parku si všiml i KSI, který s Loganem na vývoji a propagaci drinku spolupracoval. Vtip jej pobavil a zdá se, že jakákoliv reklama je pro něj, a tedy pro celý Prime dobrá reklama.

Domů
Sdílet
Diskuse