Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2023 14:56
Čas čtení 0:34
Aneta Gospičová

„Karlíta mi bylo líto,“ okomentoval Attila Végh zápas Terminátora s Pirátem. Veteránovi poslal tvrdý vzkaz

SPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Attila Végh a Karlos „Terminátor“ Vémola se v kleci poperou už příští rok.

Na turnaji Oktagon 51 proti sobě zápasili Karlos „Terminátor“ Vémola a Samuel „Pirát“ Krištofič. Přestože byl Vémola obrovským favoritem zápasu, po několika minutách podlehl Pirátovu tlaku hned v prvním kole.

Zápasník Attila Végh v rozhovoru pro CNN Prima řekl, že by si měl Terminátor vybírat rovné soupeře, kteří jsou v jeho věku. „Karlíta mi bylo líto,“ komentoval Végh zápas Terminátora. „Už tak od třicáté vteřiny jsem viděl, že nemá šanci. Pirát dělal, co měl natrénované, a vyšlo mu to,“ okomentoval.

Podívej se, jak vypadal celý Oktagon 51.

„Za ty čtyři roky, co zápasil, tak neudělal žádný pokrok. Spíše se zhoršil. Čím více má zápasů, tím více couvá zpět, nejde dopředu. Sám uznává, že není nejmladší. Možná by si měl uvědomit, že není čas soupeřit s mladými, ale se sobě rovnými soupeři,“ řekl zápasník. Attila Végh se s Terminátorem utká 8. června 2024 v pražském Edenu.

vémola pirát
Zdroj: OKTAGON MMA
Domů
Sdílet
Diskuse