Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2024 9:01
Čas čtení 0:37
Monika Růžičková

King Kylie is back. Známá influencerka si znovu obarvila vlasy na růžovo

King Kylie is back. Známá influencerka si znovu obarvila vlasy na růžovo
Zdroj: Instagram / Kylie Jenner
OSOBNOSTI KYLIE JENNER
Uložit Uložené

Influencerka na svém instagramu sdílela novou fotografii, na které má růžové vlasy. Usedne zpátky na svůj pomyslný trůn?

King Kylie Era, jak se jí před lety začalo přezdívat, odstartovala zhruba v roce 2014, kdy se Kylie pustila do rozvíjení své vlastní kosmetické značky zvané Kylie Cosmetics. Kosmetické produkty, zejména tekuté rtěnky, se staly velmi populární a značka měla velký úspěch. 

Doporučeno
Co se stalo s Britney? Zpěvačka si na dvacáté výročí svého nejznámějšího hitu smazala sociální sítě Co se stalo s Britney? Zpěvačka si na dvacáté výročí svého nejznámějšího hitu smazala sociální sítě 17. ledna 2024 9:19

Mezitím byla taky hodně aktivní na sociálních sítích, obzvlášť na instagramu, kde měla obrovskou sledovanost. Vybudovala si silnou osobní značku, udávala trendy a měla značný vliv v módě i kosmetice. A právě tou dobou nosila své ikonické pastelově růžové vlasy, které všichni milovali a nezapomněli na ně v podstatě dodnes.

V úterý každopádně tento styl připomněla, když na svůj instagram sdílela novou fotkou s růžovými vlasy a popiskem: „Ahoooj, vzpomínáš si na mě?“

Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Zdroj: Instagram / Kylie Jenner

Její styl se v poslední době výrazně změnil, od rozchodu s rapperem Travisem Scottem až po nový vztah s Timothém Chalametem, a lidé u modelky pozorují značné rozdíly. Ačkoliv není jasné, jestli má vlasy opravdu obarvené, nebo se jedná o paruku, fanoušci jsou nadšení.

Domů
Sdílet
Diskuse