Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2024 9:19
Čas čtení 0:56
Monika Růžičková

Co se stalo s Britney? Zpěvačka si na dvacáté výročí svého nejznámějšího hitu smazala sociální sítě

Co se stalo s Britney? Zpěvačka si na dvacáté výročí svého nejznámějšího hitu smazala sociální sítě
Zdroj: Wikimedia Commons/Austin Hargrave
OSOBNOSTI BRITNEY SPEARS
Uložit Uložené

Britney opět opustila instagram a smazala účet se 43 miliony fanoušků. Datum se navíc shodovalo s výročím dvaceti let od jejího nejznámějšího hitu Toxic, v lednu měla ještě jedno velké výročí, a to 25 let od alba Baby One More Time.

Není to tak dávno, co se fanoušci domnívali, že zpěvačka chystá novou hudbu. Jenže poté, co spekulace prolétly médii, se Britney naštvala a na svém instagramu vzkázala, že se do hudebního světa nikdy nevrátí, protože ji více naplňuje psát texty pro druhé.  

Doporučeno
Konkurence pro Óčko? V Česku vzniká nová hudební televize Konkurence pro Óčko? V Česku vzniká nová hudební televize 16. ledna 2024 16:10

Po tomto oznámení ale na platformu X (dříve Twitter) přidala video s textem: „Brzy chystám něco nového.“ Jelikož v lednu měla dvě velká výročí svých hudebních počinů, fanoušci čekali souvislost s tím. Příspěvek však po pár hodinách bez vysvětlení zmizel. 

Královna popu 

Britney byla ještě donedávna na sociálních sítích velmi aktivní a přidávala nejrůznější videa, kde tančila ve spodním prádle i bez něj, zpívala a vůbec dělala vše, co ji napadne. Zdálo se tak, že ji působení na platformách baví. Není to navíc poprvé, co si sociální sítě smazala. Naposledy se tak stalo před vydáním její knihy The Woman In Me, s fanoušky se ale tehdy rozloučila a zanedlouho byla znovu aktivní.

Její autobiografie pro změnu donutila k odchodu ze sociálních sítí jejího bývalého přítele Justina Timberlakea, ten totiž po vydání čelil ze všech stran ostré kritice, a proto raději smazal všechny příspěvky a vypnul komentáře.

Nyní nám tak nezbývá nic jiného než čekat, jestli se Britney k hudbě nebo na sociální sítě někdy vrátí.

Domů
Sdílet
Diskuse