Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2024 16:31
Čas čtení 0:38
Magdalena Trajerová

VIDEO: Dokument o vývoji nejlepší hry všech dob je tady! Má i české titulky

VIDEO: Dokument o vývoji nejlepší hry všech dob je tady! Má i české titulky
Zdroj: Naughty Dog
TECH DOKUMENT THE LAST OF US
Uložit Uložené

Už v pátek 2. února vyjde dokument o vzniku jedné z nejoceňovanějších her všech dob The Last of Us Part II. Zhlédnout jej můžeš zdarma, a to dokonce i s českými titulky.

Snímek Grounded II: Making The Last of Us Part II bude mít premiéru v 18:00. Podívat se na něj mohou nejen majitelé nedávno vydané vylepšené verze hry The Last of Us Part II Remastered, ale i všichni ostatní na youtubovém kanále autorů.

Česká komunita žila dlouho v napětí, zda bude dokument opatřen i českými titulky. Jeden z vývojářů studia Naughty Dog však potvrdil, že se na české titulky skutečně můžeme těšit. Kromě češtiny budou k dispozici titulky také v čínštině, chorvatštině, norštině nebo třeba italštině.

Snímek Grounded II: Making The Last of Us Part II se začal natáčet už v roce 2016, kvůli covidu ale tvůrci jeho natáčení přerušili. Mimo jiné tak bude přibližovat, jak probíhalo náročné dokončování hry během celosvětové pandemie.

Domů
Sdílet
Diskuse