Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. března 2024 11:30
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Sci-fi seriál Fallout bude jedním z nejdražších. Celá první řada vyjde v dubnu, podívej se na skvělý trailer

Sci-fi seriál Fallout bude jedním z nejdražších. Celá první řada vyjde v dubnu, podívej se na skvělý trailer
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál bude v podstatě pokračováním Falloutu 4. Nebude chybět drama, akce a pořádná dávka sci-fi humoru.

Už 12. dubna se fanoušci sci-fi a postapokalyptických příběhů nebudou moci odtrhnout od televize. Na Amazon Prime Video totiž vyjde všech osm dílů první sezóny seriálu Fallout, natočeného podle slavné videoherní série.

Příběh se odehrává 200 let po jaderné válce, která téměř vyhladila lidstvo a zdecimovala planetu. Není tedy divu, že se po planetě potulují mutanti a další neobvyklé bytosti (a lidé). Do tohoto světa se rozhodne vstoupit Lucy.

Celý svůj život prožila v atomových krytech, kde byla společnost posledních 200 let klidná a funkční. Takže když vyjde ven a všichni (a všechno), s kým se setká, ji chtějí zabít, obrátí jí to život naruby.

Seriál nabídne spoustu akce i dramatických a vtipných momentů. Hlavní postavy ztvární Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (Hateful Eight) a Matt Berry (Laszlo z Co děláme v temnotách) propůjčí robotům svůj nezaměnitelný hlas.

Svým způsobem to bude Fallout 5 pro hráče, protože série se odehrává devět let po událostech Falloutu 4 (přesněji v roce 2296).

Domů
Sdílet
Diskuse