Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Mattoni.
27. května 2024 v 14:00
Čas čtení 0:52
Sponzorovaný obsah

Studuješ vysokou? V tomhle vzdělávacím programu můžeš získat zkušenosti a 10 tisíc Kč

Studuješ vysokou? V tomhle vzdělávacím programu můžeš získat zkušenosti a 10 tisíc Kč
Zdroj: Unsplash/bruce mars/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI PRÁCE
Uložit Uložené

Chceš zažít něco, co ti teorie ve škole nikdy nenabídne? Přihlas se do unikátního, plně hrazeného vzdělávacího programu Mattoni Eagles a otevři si dveře k novým příležitostem.

Mattoni 1873 navíc nabízí ambiciózním mladým talentům šanci získat finanční odměnu a neocenitelné praktické zkušenosti. Hledáme odvahu a kreativitu – jsi to právě ty?

Mattoni Eagles propojuje mladé talenty s reálným byznysem a nabízí nejen teoretické znalosti, ale především praktické dovednosti z oblasti projektové spolupráce. V programu své schopnosti porovná 15 nejambicióznějších studentů českých vysokých škol. Odvaha a kreativita jsou klíčovými kritérii výběru.

Program je určen pro studenty ekonomických, marketingových a příbuzných oborů, ale také pro ty, kteří se zajímají o udržitelnost. Ve spolupráci s RedButton EDU čeká na vybrané studenty jedinečný vzdělávací zážitek. Osm dní plných tréninků a práce na reálných projektech poskytne účastníkům cenné zkušenosti a know-how, které mohou být odrazovým můstkem pro jejich budoucí kariéru.

První týden programu se uskuteční v Praze. Účastníci budou ve tříčlenných týmech pracovat na soutěžních projektech týkajících se témat gen Z, inovací, udržitelnosti a marketingu. Součástí budou i přednášky zkušených expertů. Druhý týden se účastníci přesunou do hotelu Thermal v Karlových Varech. Celý program hradí Mattoni 1873, takže se nemusíš starat o žádné náklady.

Program vyvrcholí finálovým večerem, kdy porota vybere vítězný projekt, který získá ocenění Mattoni Eagles Award, pozvánku do exkluzivního prostředí meetupu Red Button a finanční odměnu 10 000 Kč pro každého člena týmu.

Chceš se odlišit a získat náskok na startu své kariéry? Staň se jedním z Mattoni Eagles a ukaž, co v tobě je!

Mattoni
Zdroj: Mattoni
Domů
Sdílet
Diskuse