Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek byl vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Oktagon.
7. června 2024 v 8:30
Čas čtení 1:32

OKTAGON 58: Začínal jako striptér, kvůli MMA se vzdal rozjeté kariéry. Akonne Wanliss se připravuje na nejtěžší zápas kariéry

OKTAGON 58: Začínal jako striptér, kvůli MMA se vzdal rozjeté kariéry. Akonne Wanliss se připravuje na nejtěžší zápas kariéry
SPORT
Uložit Uložené

Jen několik týdnů mu stačilo k tomu, aby se stal jedním z nejnenáviděnějších bojovníků pod patronátem OKTAGON MMA.

Akonne Wanliss (8:2) prošel prvním kolem milionového projektu Tipsport Gamechanger suverénním způsobem. Vyostřený spor se Sahilem Sirajem (9:3) vyřešil už za 48 sekund. Ve čtvrtfinále ho však čeká obrovská výzva v podobě na žluto-černé půdě neporaženého Mateusze Legierského (11:1).

Angličan před startem unikátní pyramidy nepatřil mezi absolutní favority. Svou vizitku ale zhodnotil právě v souboji se švédským ostrostřelcem. „Je jasné, že po takovém výkonu mě ostatní začali brát vážněji. Pokud ne, asi mají něco s mozkem, protože ten úder byl prostě perfektní. Z ústupu jsem do něj dal obrovskou sílu. Byl to takový granát, že ještě pět hodin po něm Siraj vůbec nevěděl, kde je. Ve čtyři ráno se údajně vzbudil s křikem na hotelu. Ptal se, kde jsem,“ se smíchem vyprávěl v podcastu s Bryanem Laceym.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA United Kingdom & Ireland (@oktagon_uk_ireland)

Mnoho příznivců si ostrovana s jamajskými kořeny prioritně zaškatulkovalo jako striptéra. Jak sám tvrdí, sportovní kvality jsou u něj i kvůli minulosti často přehlíženy. Kariérní progres je pro něj však na prvním místě a on sám poctivě maká, aby si splnil svůj sen. 

„Vidí chlapíka, který pořád někde máchá mečem. Vtipálka, který se snaží dělat show. Zatímco před bojem nabízím iluze a kouzla, v kleci tvrdou realitu. Dokazuji, jak dobrý opravdu jsem. Pokud to moji soupeři stále nechápou, tvrdě narazí. Podcenit mě je největší chyba,“ varuje rivaly.

Mateusz Legierski dosud na scéně OKTAGON MMA přemožitele nepoznal. Polák si vůči nadcházejícímu konkurentovi vytvořil silný odpor a jeho chování několikrát odsoudil. Řeč o přátelské sportovní atmosféře proto opět není tématem dne.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa T H 3 J 3 D I (@akonnewanliss)

„Tímto zápasem jeho cesta v Oktagonu skončí. Pokud nastoupí, bude to jeho smrt. Když bude zkoušet dostat mě na zem, skopnu ho a hotovo. Pokud se se mnou pokusí bít v postoji, rozsekám ho na kusy. Nicméně ho ukončím před limitem. Jeho vítězná série bude fuč. Vznikne nová síla. Světelný meč odrážející se od jeho brady, moje standardní nabídka,“ předestřel Akonne Wanliss sebevědomou predikci.

Na kartě OKTAGON 58 jsou kromě duelu legend Vémola vs. Végh připraveny i zápasy jako Kozma vs. Surdu, Mazúch vs. Zawada či Rock vs. Pokorný. Těšit se můžeš i na návrat miláčka fanoušků Petráška v ostrém duelu s Wojciechowským.

Vstupenky na MMA show plnou ostrých duelů, kterou můžeš zažít už 8. června na stadionu v Praze, koupíš tady. Cena nejlevnějších vstupenek začíná na 1290 korunách. S nákupem příliš dlouho neváhej, v nabídce jsou poslední volné lístky.

koupit lístky
Domů
Sdílet
Diskuse