Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2024 v 13:13
Čas čtení 0:31
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: Pasta na filmovém plátně? Objeví se v chystaném dokumentu z prostředí NHL

VIDEO: Pasta na filmovém plátně? Objeví se v chystaném dokumentu z prostředí NHL
Zdroj: Getty Images/Maddie Meyer
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO HOKEJ MS V HOKEJI 2024 NHL
Uložit Uložené

Dokumentární seriál ukáže ty nejlepší hokejisty z nejprestižnější hokejové ligy.

Ještě nepojmenovanou sérii natáčí Prime Video a na stejnojmenné platformě se jí dočkáš na podzim.

Doporučeno
Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík 5. června 2024 v 16:02

A je se na co těšit. Kromě zmíněného Davida Pastrňáka ukáže třeba kapitána z Edmontonu Connora McDavida, útočníka Florida Panthers Matthewa Tkachuka nebo kapitána New York Rangers Jacoba Troubu. 

Seriál přinese hlavně rozhovory s hráči, ale nejen s nimi. Zaměří se i na jejich spoluhráče, trenéry a rodiny. Mezi další hvězdy, které odhalí, co se děje mimo led, patří i útočník Edmonton Oilers Leon Draisaitl, Pastrňákův bostonský spoluhráč Jeremy Swayman, kapitán Vancouver Canucks Quinn Hughes či útočníci Jack Eichel, William Nylander, Filip Forsberg, Gabriel Landeskog a řada dalších.

Doporučeno
Duel desetiletí Végh vs. Vémola: Analyzujeme Vémolův gameplan, dostane další K. O.? Koukni na naše predikce k Oktagonu 58 Duel desetiletí Végh vs. Vémola: Analyzujeme Vémolův gameplan, dostane další K. O.? Koukni na naše predikce k Oktagonu 58 6. června 2024 v 14:00

Štáb zůstává v kontaktu i s finalisty McDavidem, Tkachukem a jejich nejbližším okolí při letošním finále Stanley Cupu mezi Oilers a Panthers.

Na trailer chystané novinky se můžeš podívat níže.

 
Domů
Sdílet
Diskuse