Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. června 2024 v 11:02
Čas čtení 1:03
Ella Petrová

Herci změnila účast ve Stranger Things život. Bude z něj nový Timothée Chalamet?

Herci změnila účast ve Stranger Things život. Bude z něj nový Timothée Chalamet?
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI STRANGER THINGS TIMOTHÉE CHALAMET
Uložit Uložené

Fanoušci a fanynky si zamilovali jeho postavu. Díky tomu byl teď obsazen do tří blockbusterů.

Joseph Quinn, který si zahrál jednu z hlavních postav čtvrté série divácky populárního seriálu Stranger Things Eddieho Munsona, má zářnou kariéru před sebou. Před časem byl obsazen do tří naprostých trháků – Tiché místo: První den, Gladiátor 2 a The Fantastic Four. První dva dorazí do kin ještě letos a na ten poslední se můžeš těšit příští rok.
 
Stranger Things mi profesně změnily život způsobem, který jsem si nedokázal ani představit. Je to šílené, nevím, jak to popsat,“ řekl třicetiletý herec.

Doporučeno
„Učitelka po vás chce učebnici za 600, když doma chcípáte hlady.“ Romku Naděnku sleduje 80 tisíc lidí, ráda provokuje rasisty „Učitelka po vás chce učebnici za 600, když doma chcípáte hlady.“ Romku Naděnku sleduje 80 tisíc lidí, ráda provokuje rasisty 16. června 2024 v 14:00


Ten vystudoval uměleckou školu a poté byl obsazen do hlavní role v dramatickém seriálu Dickensian. Dokonce si zahrál i epizodní roli v seriálu Hra o trůny. Známý je i pro svou divadelní tvorbu. Svůj první filmový debut zaznamenal ve filmu Overlord: Nacistické zombie. Pozornosti se mu dostalo díky již zmíněné roli Eddieho Munsona ve Stranger Things. Za ni dokonce obdržel cenu MTV za nejlepší průlomový výkon.

Doporučeno
Šokující i bolestivý. Máme za sebou první díl návratu Rodu draka, připrav se na velké emoce Šokující i bolestivý. Máme za sebou první díl návratu Rodu draka, připrav se na velké emoce 16. června 2024 v 16:00

Jeho kariéra připomíná cestu dnes již megastar Timothého Chalameta. I ten začínal v malých rolích. Také vystudoval uměleckou školu, zahrál si v několika epizodách seriálu Ve jménu vlasti, filmový debut odehrál ve filmu Muži, ženy a děti a byl také obsazen jako syn Matthewa McConaugheyho v obrovském hitu Interstellar.
 
Velké uznání získal v roce 2017, kdy ztvárnil roli sedmnáctiletého Elia v romantickém dramatu z prostředí italské Riviéry osmdesátých let Dej mi své jméno. Za ni získal dokonce nominaci na Oscara, a to jako nejmladší herec za posledních 80 let. To nastartovalo jeho kariéru strmě nahoru.

Timothée Chalamet
Zdroj: Warner Bros. Pictures/Chiabella James


Jestlipak se povede Josephu Quinnovi to stejné a stane se taktéž jedním z nejoblíbenějších herců své generace? My mu rozhodně přejeme hodně zdaru. 

Doporučeno
Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) 16. června 2024 v 14:50
Domů
Sdílet
Diskuse