Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2024 v 14:00
Čas čtení 0:39
Karolína Fejtová

Justin Timberlake prolomil mlčení. Poprvé se vyjádřil k zatčení za jízdu pod vlivem alkoholu

Justin Timberlake prolomil mlčení. Poprvé se vyjádřil k zatčení za jízdu pod vlivem alkoholu
Zdroj: Getty Images/Frazer Harrison
OSOBNOSTI HUDBA
Uložit Uložené

Mlčení prolomil na pátečním koncertě v Chicagu, kdy k publiku promluvil o svém zatčení a noci strávené ve vězení.

„Byl to těžký týden. Vím, že je někdy těžké mě milovat, vy mi to ale stále vracíte,“ řekl publiku na svém prvním veřejném vystoupení od jeho zatčení, k němuž došlo 18. června. Dodal, že i jeho fanoušci a fanynky se potýkali se vzestupy a pády. Informaci poskytl web Deadline.

Doporučeno
Naomi Adachi a Maxim Habanec: Cestování je naše komfortní zóna. Naše dítě určitě na sítích ukážeme Naomi Adachi a Maxim Habanec: Cestování je naše komfortní zóna. Naše dítě určitě na sítích ukážeme 22. června 2024 v 10:00

Obviněn z řízení pod vlivem alkoholu byl v Sag Harboru ve státě New York, kde také strávil noc ve vězení. Podle policie byl zastaven poté, co projel stopku a jeho BMW 2025 kličkovalo po silnici.

Příště se má dostavit k soudu 26. července, tedy ve stejný den, kdy má zahájit dvoudenní pobyt v polském Krakově. Timberlake údajně obvinění popírá a tvrdí, že si dal jen jedno martini.

Herec je momentálně na svém světovém turné s názvem Forget Tomorrow World Tour. Do New Yorku se má vrátit na dva večery do Madison Square Garden 25. a 26. června. Do Česka sice nezavítá, avšak stráví několik týdnů v jiných evropských státech. Navštíví Belgii, Nizozemsko, Dánsko nebo Francii.

Domů
Sdílet
Diskuse