Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
3. července 2024 v 15:32
Čas čtení 0:42
Nina Miščíová

Už si není skoro vůbec podobný, říkají lidé o Zacu Efronovi. V novém filmu na Netflixu prý vypadá jako po plastice

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY ZAC EFRON
Uložit Uložené

Herec se hájí, že na facelift nešel. Nový vzhled je prý důsledkem vážné nehody, při níž si zlomil čelist.

Někteří fanoušci slavného amerického herce Zaca Efrona, kterého můžeš znát ze seriálu High School Musical, jsou v šoku. Důvodem rozruchu kolem šestatřicetileté hollywoodské hvězdy je jeho změněná tvář v novém filmu A Family Affair, který v pátek uvedl Netflix, píše The Mirror.

Doporučeno
Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka 21. června 2024 v 12:00

Na sociálních sítích se objevila řada videí, na nichž fanoušci porovnávají fotografie herce z doby před několika lety s jeho novou podobou. „WTF. Co se mu stalo s obličejem?“ napsal jeden znepokojený fanoušek. „Mohla by to být plastická operace spojená se stárnutím. Ale nejspíš i kouření. Nemohou nás oblbnout,“ přidal se další.

Zac Efron
Zdroj: Instagram/ZacEfron

Lidé se přou o to, zda je důvodem Zacovy změny obličeje vážná nehoda, při níž si zlomil čelist, nebo zda se rozhodl svůj obličej vylepšit. Zac tvrdí, že žádnou plastickou operaci nepodstoupil. Důvodem změny jeho obličeje je prý nehoda, při níž „málem zemřel“, jak řekl v rozhovoru pro Men's Health.

Kromě Zaca Efrona se v novém filmu objeví také Nicole Kidman a Joey King. Pod vedením režiséra Richarda LaGravenese se můžeš těšit na příběh o nečekané romanci, pikantní scény i spoustu bizarních momentů.

Domů
Sdílet
Diskuse