Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2024 v 11:39
Čas čtení 0:45
Veronika Ábelová

„Pořád nám sedí.“ David a Victoria Beckham po 25 letech vlezli do šatů ze svatby

„Pořád nám sedí.“ David a Victoria Beckham po 25 letech vlezli do šatů ze svatby
Zdroj: Instagram/ @victoriabeckham
MÓDA CELEBRITY
Uložit Uložené

Victoria a David Beckham si na své výročí přichystali speciální fotku. Oblékli se do stejného oblečení, které měli před 25 lety na svatbě a vyfotili ikonickou fotku.

Známý pár přidal na Instagram fotku v oblečení, které měli jako druhý outfit na své svatbě v roce 1999. Pod fotku, na které jsou ve fialových kostýmcích, Victoria napsala: „Podívejte, co jsme našli...“ a David dodal: „Jo, pořád to mám! Nemůžu uvěřit je to 25 let a pořád nám sedí!“ Fotbalová legenda a Spice girl se vzali 4. července 1999 na zámku Luttrellstown v Irsku.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? 3. července 2024 v 13:39

Jedna z fotek zachycuje, jak slavná dvojice sedí na trůnech ve sladěným fialových outfitech. Původně si oblečení oblékli na svůj první tanec. Victorie potom měla svatební róbu od Very Wang v  barvě šampaňské a David si oblékl krémový oblek od návrháře Timothyho Everesta.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

V jejich dokumentu na Netflixu David také promluvil o fialovém oblečení a vypadalo to, že se od jeho nošení chce distancovat. „Snažím se vzpomenout na to, kdy jsem se rozhodl nosit fialový oblek a nevím, kdy se to stalo. Myslím, že se vedení ujala Victorie, ale co my víme?“ řekl v dokumentu, který vyšel minulý rok. Ať už to bylo jakkoliv, fotky k výročí jejich svatby určitě nadchly mnoho fanoušků a fanynek.

Domů
Sdílet
Diskuse