Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce se společností Oktagon.
8. července 2024 v 12:30
Čas čtení 1:39

OKTAGON se po devíti měsících vrací na Slovensko. Čeká tě nabitá show pod širým nebem a nejlepší karta v historii Bratislavy

OKTAGON se po devíti měsících vrací na Slovensko. Čeká tě nabitá show pod širým nebem a nejlepší karta v historii Bratislavy
SPORT
Uložit Uložené

Nebudou chybět hvězdy z domácí scény ani boj v milionové pyramidě Tipsport Gamechanger. K Dunaji směřuje velkolepá show. Pokud fandíš bojovým uměním, toto si nenech ujít.

O skalp dosud neporažené Lucie Szabové (7:0) se na nepřátelské půdě pokusí nevyzpytatelná Aitana Álvarez (6:5). Španělka si užívá sérii čtyř vítězných zápasů. Na své profesionální cestě ještě nikdy nebyla ukončena před časovým limitem. Čeká ji však velká výzva v podobě favorizované Slovenky, která zatím bodové rozhodčí pustila ke slovu jen jednou.

Ikonický Petr Kníže (13:2) v Bratislavě udělá tečku za bohatou aktivní kariérou. „Monster” nepatří do starého železa ani ve svých 46 letech a bude o tom chtít přesvědčit i Radovana Úškrta (8:4) stojícího v opačném rohu. O více než generaci mladší Slovák má ve svém repertoáru pořádné granáty, vždyť osm soupeřů je pocítilo na vlastní kůži.

Oktagon 59 si můžeš vychutnat 20. července v PEUGEOT aréně v Bratislavě. Celkem tě čeká 11 zápasů. Lístky jsou stále v prodeji, můžeš si je koupit ZDE. Nejlevnější lístek tě vyjde na zhruba 1200 korun.

Bombardér se srbskou krví Vlasto Čepo (12:3) je pokaždé předzvěstí atraktivního představení mezi pletivy, i proto patří mezi velké miláčky fanoušků. Autora osmi knokautů čeká vyhlášený ukončovatel Erhan Kartal (11:2). Rakouský reprezentant má na kontě jedenáct triumfů, z nichž hned půl tuctu dosáhl během prvního kola duelu. 


Milionové souboje pod širým bratislavským nebem

Přestože jde stále jen o čtvrtfinále, mnozí označují toto měření sil za předčasné finále projektu Tipsport Gamechanger. Rozjetý držitel opasku lehké divize Ronald Paradeiser (19:8) je v životní formě, důkazem čehož je stoprocentní bilance z posledních šesti konfrontací. Po výhře v Ostravě si jako dalšího rivala zvolil Daniela Torrese (15:5). Bývalý král pérové divize KSW se musí vypořádat nejen s kvalitami talentovaného oponenta, ale také s nepřízní ze zaplněných tribun.

Srbské želízko v ohni Predrag Bogdanovič (16:1) se v boji o semifinálovou místenku postaví tváří v tvář šoumenovi jménem Losene Keita (13:1). Belgický fenomén si nic jiného než vítězství nepřipouští. Stylisticky odlišný rodák z Balkánu pro něj bude ostrou zkouškou kvalit na zemi.

Žijící legenda domácí scény Ivan Buchinger (42:9) jen několik desítek dní před akcí přijala záskok za nešťastně zraněného krajana Vojtu Barboríka. Někdejšího šampiona Cage Warriors, M-1 Global či OKTAGON MMA má v plánu zlomit Lukasz Rajewski (13:9). Odhodlaný Polák při premiéře pod žluto-černou vlajkou zdolal Jasona Poneta. Rezervní zápas unikátního projektu má předpoklady k tomu, aby zvedal fanoušky ze sedadel.

Do akce se kromě již zmíněných jmen vrhne také domácí kráska Veronika Smolková (2:3). V souboji splňujícím světová kritéria si síly změří Piotr Wawrzyniak (12:6) a Andreas Michailidis (16:7). Severský „Žralok“ Jonas Mågård (16:6) přivítá na novém území elitního Joshe Hilla (22:6) z Kanady.

kup si vstupenku
 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse