Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. července 2024 v 7:00
Čas čtení 0:29
Aneta Gospičová

Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans

ZAJÍMAVOSTI INFLUENCEŘI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Třiadvacetiletá Hailey Welch rozpálila internet svou virální odpovědí na otázku, co v posteli přivádí každého muže k šílenství.

Dívce Hawk Tuah, která se proslavila po rozhovoru s několika youtubery, se přes noc změnil život. Se slávou však přišlo i několik opakovaných otázek od fanoušků, na které se rozhodla veřejně odpovědět.

Doporučeno
Šárka chová včely a farmaří na italském venkově. „Místní si vás musí oťukat, cizincům nejprve dají podřadnou práci,“ říká Šárka chová včely a farmaří na italském venkově. „Místní si vás musí oťukat, cizincům nejprve dají podřadnou práci,“ říká 7. července 2024 v 8:00

Hawk Tuah, vlastním jménem Hailey Welch, uvedla, že po virálním videu dostala nabídku od pánského časopisu Playboy, kterou odmítla. Divákům také objasnila, že nemá v plánu založit si účet na platformě OnlyFans. „Není mi to příjemné,“ řekla.

Welch také vysvětlila, že nebyla „vyhozena“, ale dobrovolně odešla z práce. „Odešla jsem z práce, abych mohla cestovat,“ upřesnila. Ve videu také vysvětlila, jak se jí podařilo dostat na pódium během koncertu slavného amerického country zpěváka Zacha Bryana, přestože vůbec neuměla zpívat.

Všechny odpovědi na často opakované otázky jejích stoupenců najdeš ve videu níže.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Haliey Welch (@hay_welch)

Doporučeno
Hraj, než to zakážou! Tohle jsou příběhy cenzury ve hrách: v jedné střílíš koťátka, v další si vybíráš vzhled genitálií Hraj, než to zakážou! Tohle jsou příběhy cenzury ve hrách: v jedné střílíš koťátka, v další si vybíráš vzhled genitálií 8. července 2024 v 16:45
Domů
Sdílet
Diskuse