Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. července 2024 v 13:00
Čas čtení 1:17
Richard Balog

Kdysi ošklivé tenisky se vrací. Nahradí oblíbené samby? A$AP Rocky představil retro závodní tenisky, které nosil i Schumacher

Kdysi ošklivé tenisky se vrací. Nahradí oblíbené samby? A$AP Rocky představil retro závodní tenisky, které nosil i Schumacher
Zdroj: Puma
MÓDA ASAP ROCKY FASHION TIPY TENISKY
Uložit Uložené

Zavedl tento hvězdný rapper a umělec nový módní trend?

Po debutové přehlídce značky A$AP Rockyho AWGE teklo na pařížském týdnu módy drahé šampaňské proudem a mezi pozvanými hosty nechyběly ani celebrity, včetně rapperovy partnerky Rihanny v první řadě.

Headliner A$AP Mob, který má na Spotify přes 35 milionů posluchačů měsíčně, je od počátku své kariéry známý svou láskou k módě, kterou po několika spolupracích s renomovanými značkami konečně přetavil do vlastní ready-to-wear linie pro sezónu jaro/léto 2025.

Puma, AWGE, A$AP Rocky
Zdroj: Puma

Třicet modelů, které Rocky navrhl ve spolupráci s Joshuou Jamalem, Bedem Marchandem a Coucou Bebe, doplnila obuv značky Puma. Jedná se o pokračování partnerství mezi newyorským umělcem a oděvní společností, která před několika měsíci představila kapsulovou kolekci inspirovanou světem motorsportu.

Kromě modelu Puma Inahle 12 jsme na pařížském molu viděli i další jedinečné styly obuvi, které na začátku tisíciletí nosili například Michael Schumacher a další jezdci F1. Největší pozornost přítomných fotografů vzbudila verze nazvaná Speedcat OG v barvách týmu Ferrari (červená s bílou a černou), která se začne prodávat ještě tento měsíc, jak uvádí Klekt.

Futuristický fialový model s názvem The Mostro 3.D (na poslední fotografii) by měl být v prodeji v září.

Puma, AWGE, A$AP RockyPuma, AWGE, A$AP RockyPuma, AWGE, A$AP RockyPuma, AWGE, A$AP Rocky
Zobrazit galerii
(6)

Vypadá to, že módní trend Y2K plynule přešel od masivní polstrované skateboardové obuvi k „žehličkám“ s tenkou podrážkou, které se přirozeně vyskytují ve světě motorsportu. Jsme zvědaví, jak je budou známí influenceři a influencerky kombinovat v rámci svých běžných outfitů.

Rakim Athelaston Mayers, známější jako A$AP Rocky, je rapper a umělec, který se narodil v roce 1988 v New Yorku. Svou hudební kariéru zahájil ve skupině A$AP Mob. V roce 2011 vydal průlomovou skladbu Peso, po níž následoval oceňovaný mixtape Live.Love.A$AP.

A$AP Rocky má na kontě dvě sólová alba a 30. srpna vydá očekávanou desku Don't Be Dumb, což potvrdil na pařížském týdnu módy, kde představil svou první ready-to-wear kolekci pod značkou AWGE. Že je v současnosti považovaný asi za nejstylovějšího interpreta v udávání trendů, asi připomínat nemusíme. Stejně jako skutečnost, že v soukromí tvoří pár s Rihannou a spolu vychovávají dvě děti.

Domů
Sdílet
Diskuse