Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2024 v 10:55
Čas čtení 0:30
Anna Vondráková

GALERIE: Travis Scott se objevil v mikině české značky. Podívej se na fotky z pražské afterparty

GALERIE: Travis Scott se objevil v mikině české značky. Podívej se na fotky z pražské afterparty
Zdroj: Erika Goldring/WireImage/Getty Images
ČESKO MÓDA RAP TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Chew Forever již oblékly hvězdy jako 21 Savage či The Weeknd. Nyní se na seznam přidal i Travis Scott.

Obří show přivezl rapper ve čtvrtek do pražské O2 areny. Do Česka dorazil poprvé, lístky byly vyprodány do pár minut, ve frontách na ně čekaly statisíce lidí. Na koncertu jsme byli i my a přinesli ti z celé akce reportáž.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Koncertem to však nekončilo. Kolem půlnoci totiž začala afterparty v klubu Duplex. Tam se americká hvězda navíc ukázala v mikině české streetstylové značky Chew Forever. Fotky z afterparty si můžeš prohlédnout v galerii níže.

Chew Forever, travis scottchew forever, travis scottchew forever, travis scotttravis scott, chew forever
Zobrazit galerii
(4)

Značku Chew Forever založili Martin Castor a Yanick Buti aka Kasper, kterým se za poměrně krátký čas podařilo proniknout do světové fashion špičky. Náš obsáhlý rozhovor s nimi si můžeš pustit zde. Dozvíš se v něm, jestli se podle nich obléká gen Z lépe než předchozí generace nebo kterou celebritu by v budoucnu chtěli obléct.

Doporučeno
Oblékli 21 Savage nebo The Weeknda. Jak česká značka Chew Forever pronikla do světové fashion špičky? Oblékli 21 Savage nebo The Weeknda. Jak česká značka Chew Forever pronikla do světové fashion špičky? 24. ledna 2024 v 20:44
Domů
Sdílet
Diskuse