Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2024 v 19:11
Čas čtení 0:49
Ondřej Mrázek

Policii došla s Tadeášem Růžičkou trpělivost. Český zápasník prý míří do vazby

Policii došla s Tadeášem Růžičkou trpělivost. Český zápasník prý míří do vazby
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT TADEÁŠ RŮŽIČKA
Uložit Uložené

Podle informací CNN Prima NEWS policisté podali návrh na vzetí Tadeáše Růžičky do vazby. Nechvalně proslulý zápasník byl údajně spojem s dalšími trestnými činy.

Ačkoliv v ringu Tadeáš „Mawar“ Růžička už delší dobu nic nepředvedl, mimo něj o něm slýcháme bohužel čím dál častěji. Nyní se ale zdá, že pohár trpělivosti přetekl nejen jeho fanouškům a známým, kteří se snažili zápasníkovi dávat neustále další šance, ale také policii. Ta podle informací CNN Prima News podala návrh na jeho vzetí do vazby.

Doporučeno
Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest 16. srpna 2024 v 8:30
Doporučeno
Nový virální hit ukazuje, jak v Itálii dabují Mimoně. Tahle práce asi není pro každého Nový virální hit ukazuje, jak v Itálii dabují Mimoně. Tahle práce asi není pro každého 15. srpna 2024 v 13:03
Doporučeno
Nejlepší novinky na streamu: blíží se legendární Ztraceni, zlý Elvis a nejlepší horor dekády Nejlepší novinky na streamu: blíží se legendární Ztraceni, zlý Elvis a nejlepší horor dekády 15. srpna 2024 v 18:00

Vše odstartoval útok na muže v centru Prahy, který si navíc Růžička natočil na mobil a zveřejnil. Následovaly však i další projevy agresivity, přičemž poslední zaznamenaný incident se měl odehrát na pražském koupališti. Trojice mužů tam slovně obtěžovala návštěvnici. Jeden z kolemjdoucích se jí zastal, strhla se potyčka a poslední úder údajně zasadil právě Růžička. Tím to ale podle všeho neskončilo.

„Kriminalisté v souvislosti se skutky spáchanými začátkem srpna zadrželi muže, který je v současné chvíli obviněn z trestného činu nebezpečné vyhrožování, loupež a výtržnictví. Kriminalisté nyní podali podnět na návrh k vzetí osoby do vazby,“ píše CNN Prima News. Oním mužem pak podle všeho není nikdo jiný než právě Mawar.

Růžička, jenž je jinak na sociálních sítích velmi aktivní, za posledních 24 hodin na svůj Instagram nic nepřidal. Poslední příspěvek je pak týden starý.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tadeáš Mawar Růžička (@tadyonee)

Domů
Sdílet
Diskuse