Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2024 v 13:03
Čas čtení 0:49
Ondřej Mrázek

Nový virální hit ukazuje, jak v Itálii dabují Mimoně. Tahle práce asi není pro každého

Nový virální hit ukazuje, jak v Itálii dabují Mimoně. Tahle práce asi není pro každého
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY MINIONS: THE RISE OF GRU
Uložit Uložené

Jak vypadá práce dabéra či dabérky tak ulítlých postav jako jsou Mimoni? Na to se můžeš podívat v nejnovějším virálním klipu z TikToku.

V letošním roce do kin přistálo nové pokračování oblíbené animované série Já, padouch, v němž se Gru, jeho rodinka a samozřejmě i jeho poskoci známí jako Mimoni – rasa žlutých „kuželek“ v nejrůznějších oblečcích, brýlích a dalších roztomilých kostýmech – opět museli čelit zákeřným padouchům i všelijakým patáliím. No a opět z toho byl obří hit.

Doporučeno
Vysvětlujeme kauzu Mr. Beast. Nejsledovanější youtuber čelí obviněním z velkých podvodů a dokonce i týrání Vysvětlujeme kauzu Mr. Beast. Nejsledovanější youtuber čelí obviněním z velkých podvodů a dokonce i týrání 16. srpna 2024 v 7:00
Doporučeno
Vše, co víme o příštím spin-offu Hry o trůny. Hlavními hrdiny budou opět Targaryenové Vše, co víme o příštím spin-offu Hry o trůny. Hlavními hrdiny budou opět Targaryenové 13. srpna 2024 v 18:30
Doporučeno
Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“ Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“ 15. srpna 2024 v 7:00

Film Já, padouch 4 totiž vydělal nějakých 808 milionů dolarů a řadí se tak mezi nejúspěšnější trháky letošního roku. Teď už ale k důvodu, proč o tom píšeme.

Na TikToku se totiž čerstvě začalo šířit video ukazující dvě italské dabérky, které dostaly za úkol předabovat ony bláznivé Mimoně do italštiny. A jak záhy uvidíte, je to nejen ohromná sranda, ale vlastně i docela náročná práce, která rozhodně nebude pro každého.

Obě série, Já, padouch i Mimoni, samozřejmě mají i své tradiční filmové dabéry, mezi něž patří stálice ságy Steve Carrell (Gru), nebo francouzský herec, režisér i scenárista Pierre Coffin, jenž měl v předchozích snímcích povětšinou na starosti právě většinu hlasů všech Mimoňů. Na další dabéry a dabérky této franšízy se můžeš mrknout v následujícím přehledovém videu.

Doporučeno
Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest 16. srpna 2024 v 8:30
Domů
Sdílet
Diskuse