Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
4. října 2024 v 14:31
Čas čtení 0:50
Ondřej Mrázek

VIDEO: Nové rozšíření do The Sims 4 nabídne kariéru smrtky. Přibudou pohřby i posmrtný život

VIDEO: Nové rozšíření do The Sims 4 nabídne kariéru smrtky. Přibudou pohřby i posmrtný život
Zdroj: Electronic Arts
TECH THE SIMS
Uložit Uložené

Nové rozšíření do hry The Sims 4 s názvem Život a smrt dorazí na konci října.

DLC odemkne nové herní možnosti včetně například kariérní volby smrtky, možnosti plánovat pohřby pro své zesnulé Simíky, prozkoumávat posmrtný život s duchovními schopnostmi, žít ve strašidelných tematických čtvrtích a dokonce se reinkarnovat.

Doporučeno
Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál 2. října 2024 v 10:00

Hra The Sims 4: Život a smrt bude stát 39,99 dolarů (zhruba 919 korun) a dorazí příhodně na strašidelný svátek Halloween. Svět Simíků se v ní rozšíří o tajuplný Ravenwood, který se skládá ze tří čtvrtí: Crow's Crossing, Whispering Glen a Mourningvale.

Mezi největší novinky v nadcházejícím rozšíření pak patří možnost reinkarnace po smrti, kterou si podle EA budete muset zasloužit dokončením „cesty duše“ svého Simíka.

„Za život Simíka se toho stane hodně a času je vždy málo! Mějte přehled o všem, co chtějí Simíci udělat, aby prožili svůj život naplno, díky Cestě duše, komplexnímu systému odměn, který spojuje Aspirace a Přání. Cesta duše Simíkům umožňuje získávat odměny podle toho, jak plní své cíle, přičemž konečnou odměnou je možnost znovuzrození Simíka se speciální vlastností Hořící duše po jeho odchodu. Simíci, kteří se po dokončení Cesty duše znovu narodí, si mohou odemknout minulé dovednosti, vlastnosti a milníky dětského vývoje (v závislosti na věku, v němž se vrátí). Mohou také najít zvláštní vazby na Simíky ze svého minulého života,“ uvádí k novince vývojáři.

Kompletní přehled všech novinek nalezneš na oficiálních stránkách.

Domů
Sdílet
Diskuse