Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 21. října 2024 v 18:19
Čas čtení 0:55
Ella Petrová

Vysvětlujeme nový sexuální virální trend snowballing. Připrav se, že to není nic pro slabší povahy

Vysvětlujeme nový sexuální virální trend snowballing. Připrav se, že to není nic pro slabší povahy
Zdroj: Freepik
ZAJÍMAVOSTI SEXUALITA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

V překladu se jedná o sněhovou kouli, co to však může znamenat v intimnějším slova smyslu?

Nové termíny a trendy vznikají neustále. Vyznat se v tom, co má jaký význam, není jednoduché. Některé z nich jsou zcela neškodné, jiné ale pořádně zarážející. A tohle je přesně ten případ. Upozorňujeme tě, že se možná budeš cítit znechuceně.

Snowballing je termín popisující velmi intimní akt, který se pravděpodobně většině z nás nebude pozdávat. Přesto jsou tu tací, kteří si v těchto bizarnostech libují. Během tohoto aktu jde o to, že si partneři předávají s*erma z úst do úst.

Doporučeno
Co znamená trend „Thank you, Beyoncé“ na TikToku? Zpěvačce už poděkoval i Ryanair Co znamená trend „Thank you, Beyoncé“ na TikToku? Zpěvačce už poděkoval i Ryanair 18. října 2024 v 12:02

Často se tomu také říká „c** swapping“, což v překladu znamená výměna s*ermatu. Zahrnuje to kombinaci s*ermatu a slin rozšiřujících se při každé výměně, podobně jako když se sněhová koule zvětšuje, když se vytváří. Proto tato reference.

Ačkoli termíny „snowballing“ a „c** swapping“ se často používají ve stejném významu, je mezi nimi menší rozdíl. Snowballing se týká konkrétně partnera, který dostal ejakulát jako první, zatímco obecné sdílení tekutin může být označováno jako „c** swapping“.

Co radí experti?

Důležité je také poznamenat, že v tomto případě je třeba dbát na své zdraví. Sexuoložka E. Michelle Thomas všem lidem, kteří se do tohoto aktu zapojují, radí, aby se předtím otestovali na sexuálně přenosné nemoci. A byli tak v klidu, že tento zážitek prožijí bezpečně.

Je na zvážení každého, jestli se do něčeho takového chce pouštět. Stejně jako jiné intimní aktivity i snowballing je hluboce osobní. Vyžaduje otevřenou komunikaci, vzájemný souhlas a pozornost na bezpečí.

Zpět
Sdílet
Diskuse