Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 23. října 2024 v 17:00
Čas čtení 0:48
Magdalena Trajerová

Tyler, The Creator vystoupí v Praze! Víme, kolik stojí lístky a jak je seženeš jako první

Tyler, The Creator vystoupí v Praze! Víme, kolik stojí lístky a jak je seženeš jako první
Zdroj: Fource/propagační materiál
HUDBA HUDBA KONCERTY RAP
Uložit Uložené

Rapová superstar Tyler, The Creator oznámila svou nadcházející show v Praze v rámci turné Chromakopie The World Tour.

Talentovaný umělec, který je nejen rapperem, ale i producentem a módním návrhářem, se v O2 areně představí 9. května 2025. Turné má podpořit Tylerovo nové studiové album Chromakopia. Po jeho ohromujícím vystoupení na Coachelle lze očekávat, že se bude jednat o skutečně povedenou show.

Kromě Tylera, The Creatora se na pódiu představí také skvělý support – Lil Yachty a Paris Texas.

Doporučeno
VIDEO: Eminem otevřeně podpořil Kamalu Harris, Barack Obama zarapoval Lose Yourself VIDEO: Eminem otevřeně podpořil Kamalu Harris, Barack Obama zarapoval Lose Yourself 23. října 2024 v 10:32
Tyler the Creator
Zdroj: Fource/propagační materiál

Vstupenky na tuto akci budou k dispozici od 31. října po registraci do Fource Friends, přičemž veřejný prodej začne o den později na platformách jako Ticketmaster a Ticketportal. Ceny vstupenek se pohybují mezi 1390 a 2390 korunami.

Nové album Chromakopia má vyjít 28. října. Bude první novou hudbou od Tylera od vydání rozšířené verze jeho vynikajícího alba Call Me If You Get Lost z roku 2021 na začátku loňského roku.

Doporučeno
Diskriminace LGBT+ lidí dramaticky narůstá. „Viníka dobře známe,“ shodují se queer lidé v anketě Diskriminace LGBT+ lidí dramaticky narůstá. „Viníka dobře známe,“ shodují se queer lidé v anketě 21. října 2024 v 15:00

Noid, první singl z alba Chromakopia, předpovídá náladu celé desky. Jasně říká, že bezstarostné časy jsou pryč. Nervní videoklip, v němž hostuje herečka Ayo Edebiri, ukazuje odvrácené stránky slávy a vymezuje temnotu, kterou lze zažívat v samém středu světel reflektorů.

Tyler je zároveň výrazně činný v módním světě, jen letos na jaře stál za kolekcí pro módní dům Louis Vuitton. Výrazné vizuální stylizace jeho nahrávek tak představují přirozenou extenzi samotné hudby.

Domů
Sdílet
Diskuse