Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 23. října 2024 v 10:32
Čas čtení 0:57
Magdalena Trajerová

VIDEO: Eminem otevřeně podpořil Kamalu Harris, Barack Obama zarapoval Lose Yourself

VIDEO: Eminem otevřeně podpořil Kamalu Harris, Barack Obama zarapoval Lose Yourself
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur/WireImage
ZAHRANIČÍ BARACK OBAMA EMINEM SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Eminem podpořil Kamalu Harris. Vystoupil na předvolebním shromáždění kandidátky na amerického prezidenta ve svém rodném Detroitu.

Ve svém krátkém projevu vyjádřil legendární rapper důležitost listopadových voleb pro budoucnost demokracie. „Jsem tu dnes večer z několika důležitých důvodů. Jak většina z vás ví, město Detroit a celý stát Michigan pro mě hodně znamenají. A s blížícími se volbami je na nás pozornost upřena více než kdy jindy. Myslím si, že je důležité použít svůj hlas, takže povzbuzuji všechny, aby šli volit, prosím,“ začal svůj proslov.

Doporučeno
Norští blackmetalisté Mayhem: Na pódiu se řezali, házeli na diváky ovčí hlavy a pálili kostely. Zpěvák se zabil brokovnicí Norští blackmetalisté Mayhem: Na pódiu se řezali, házeli na diváky ovčí hlavy a pálili kostely. Zpěvák se zabil brokovnicí 23. října 2024 v 7:00

Následně řekl, že chce žít v zemi, kde může svobodně říkat své názory. Poté všechny shromážděné vyzval k volbě Kamaly Harris. „Myslím, že viceprezidentka Harris podporuje budoucnost této země, kde tyto svobody a mnohé další budou chráněny a dodržovány,“ uvedl.

Po svých slovech pozval na pódium bývalého amerického prezidenta Baracka Obamu. Sám Obama pak nastoupil na rapperovu píseň Lose Yourself a svůj projev dokonce započal zarecitováním několika úvodních veršů této písně.

Eminem podporuje demokratické kandidáty dlouhodobě. V roce 2020 poskytl svou píseň Love Yourself předvolební reklamě kandidáta Joa Bidena. V minulosti byl také velmi kritický vůči bývalému prezidentovi Donaldu Trumpovi a Republikánské straně. V loňském roce uvedl v rozhovoru, že Trump „vymývá mozky“ svým stoupencům. V roce 2017 během freestylu s názvem The Storm na předávání cen BET Hip Hop Awards označil Trumpa za „rasistu“ a řekl, že „nenávidí Trumpa.“

Eminem se od červencového vydání svého posledního alba The Death of Slim Shady (Coup De Grâce) objevuje na veřejnosti jen zřídka. Nedávno v klipu k písni Temporary oznámil, že se chystá stát dědečkem.

Domů
Sdílet
Diskuse