Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Návod na halloweenský boo basket. Připrav pro svou lásku dokonalý podzimní dárek
boo basket
Zdroj: Tereza Kopecká/Refresher

Step 5 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ hydratační kosmetika

S podzimem se pojí i změny teplot a dehydratace pokožky. Tomu můžeš zabránit díky hydratačním krémům, balzámům na rty, hydratačním maskám, ale i bombám či másel do koupele. V tomto bodě se opět fantazii meze nekladou. 

boo basket
Zdroj: Tereza Kopecká/Refresher

Step 6 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ snacks 

K pohodlnému podzimnímu nicnedělání už nám chybí jen něco dobrého na zub. Tady určitě zaboduješ s čokoládou, kyselými bonbóny nebo brambůrky. Pokud víš, že si tvůj blízký*blízká jede raději zdravější svačinku, zařaď sušené ovoce, granolu nebo proteinové tyčinky. 

boo basket
Zdroj: Tereza Kopecká/Refresher

Step 7 –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nice to have 

Tvůj boo basket je hotový! Pokud ti ale přeci jen připadá, že mu něco chybí, máme pro tebe tipy na dárečky, které potěší, ale boo basket bez nich bude i tak úplný. Do této sekce řadíme knížku nebo Kindle, novou hru, ať už deskovou nebo na konzole, svetr, čaj a kávu – a cokoliv, co víš, že udělá radost!

boo basket
Zdroj: Tereza Kopecká/Refresher

Jak už jsme ale několikrát zmínili, fantazii se meze nekladou, a ty si tak přizpůsob svůj balíček, aby vyhovoval tobě a shodoval se s preferencemi toho, koho chceš obdarovat. A pokud chceš, můžeš si počkat na prosinec, kdy vytvoříš balíček ve vánoční verzi. 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse