Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2015 16:10
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Zaklínač 3 si tě získá epickým gameplay trailerem. Není pochyb o vítězi titulu Hra roku!

TECH
Uložit Uložené

CD Projekt Red právě uvolnil nádherný gameplay trailer, kterým rozhodně přesvědčí o koupi hry každého, kdo se na něj podívá!

Kdo by to byl čekal, že ani ne týden po vydání prvních 15 minut (podívat se na ně můžete v našem nejnovějším preview) se CD Projekt Red pochlapí přímo dokonalým gameplay trailerem, který odhaluje hru skrz na skrz. Souboje, příběhová rozhodnutí, monstra, duchové, vtipní upíři, nádherné a nadržené ženy, krásná zvěř a lesy, velkolepý svět, plná a žijící města, úžasná alchymie, grafika a celkový feeling už jen z podívání se na tuto hru jako takový. Witcher 3 bude jednoznačně i díky těmto aspektům aspirovat na titul RPG roku, tedy přinejmenším. Pevně věřím, že nejambicióznější projekt polského studia má na to, aby uvrhl stín na jakýkoliv letošní titul. Pomáhá tomu i fakt, že Uncharted 4 a Quantum Break se přeložili na příští rok. I když, stále bych se asi nejvíc těšil na zakončení příběhu o Geraltovi. Teď už bez zbytečných řečí, o ty nebyla nouze v prvním a druhém preview, sledujte úžasné, téměř 5 minut dlouhé video o Witcher 3: Wild Hunt (Zaklínač 3: Divoký Hon). Hra vyjde už 19. května na PC, Xbox One a PS4.

Domů
Sdílet
Diskuse