Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2015 15:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Chalani zo 4D prenechali svoje texty ženám a po vyhodení z domu chystajú pánsku jazdu

HUDBA
Uložit Uložené

Najnovší videoklip formácie 4D na obľúbenú skladbu Dážď nezastavíš prekvapí svojím konceptom.

Mišo Biely, Dena, Čistychov a G-Bod sú členovia už veľmi dobre známej formácie 4D, ktorá má od svojho začiatku pôsobenia v roku 2012 za sebou už dva veľmi podarené albumy vo svojom typickom štýle. Chalani sú pomerne produktívni a keďže sa pomaly končí letná festivalová sezóna, je čas opäť sa zamerať na ľudí, ktorí čakajú niečo nové.

Tentokrát ide o videoklip k jednoznačne najobľúbenejšej skladbe z druhého albumu a jej názov je Dážď nezastavíš. V ňom sa okrem spomínaných interpretov objaví aj samotný pán producent Viktor Hazard, ktorý si v klipe užíva rolu šoféra štýlového cadillacu. Zaujímavosťou je, že aj keď je text jednoznačne postavený na odmietaní ženy mužským hlasom, vo videu si účinkujúci tieto role prehodili a pri postupnom vyhadzove chalani nasadajú k Vikimu do auta a vydávajú sa na pánsku jazdu. Celé dejstvo sa odohráva v Bratislave a jej okolí a kameru, strih a postprodukciu sa postaral Patrik Grečmal z Dope Production. Teraz si už ale vychutnajte sviežu novinku!

Domů
Sdílet
Diskuse