Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2015 18:45
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nové Need for Speed vychází! Navnaďte se na ilegální závody a tuning posledním trailerem

TECH
Uložit Uložené

EA vydává launch trailer pro očekávaný reboot automobilové série Need for Speed, a to při příležitosti vydání hry.

Přiznám se, že po E3 a Gamescomu jsem nové Need for Speed přestal sledovat úplně. Neviděl jsem nové gameplay záběry, ale tipuji, že celou hru od základů nepřekonali, takže mi asi návrat na arkádové ulice sedět nebude. Zároveň však vím, že je mezi vámi mnoho takových, kteří se o hru vážně zajímají a ty určitě potěší i launch trailer, který EA vydává týden před samotným releasem očekávaného titulu. Z poskytnutých záběrů můžeme usoudit, že to bude arkádové, barevné, nadmíru kontaktní a vyžijí se zejména příznivci rychlosti a driftování. Rozhodně si však nebudeme brázdit ulice stopadesátkou bez povšimnutí milovaných policistů, kteří opět sehrají významnou roli.

V Need for Speed budeme mít možnost „osedlat“ hned 51 horkých vozů, které bude možno plně tunit. Co si pod tím představit? Všechny možné úpravy od změny barvy přes exteriérové úpravy ovlivňující výkonnost auta až k samotným úpravám pod kapotou, což mnoho hráčů ocení. Jezdit se bude v otevřeném světě zvaném Ventura Bay. Město bude rozděleno do 6 velkých čtvrtí, z nichž bude každá něčím specifická. Ve zkratce: dočkáme se nových aut, nových tratí, nových oblastí, nového jízdního modelu, příběhu, tunění a tak dále a tak dále. Stále to však není legální, a tak nám závodění častokrát znemožní policejní jednotky, jejichž AI už snad nebude na bodu mrazu.

Nakonec už jen dodáme, že nový díl má pod taktovkou studio Ghost Games, které spolu Criterion Games pracovalo i na posledním Rivals. Need for Speed vychází 6. listopadu pro Xbox One a PS4. PC verze bude následovat až na jaro roku 2016. Budete kupovat? Jaké máte zatím z nového dílu dojmy?

Nové Need for Speed vychází! Navnaďte se na ilegální závody a tuning posledním trailerem
Domů
Sdílet
Diskuse