Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2015 16:56
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Krásná parašutistka s wingsuitem proletěla mezi dvěma mrakodrapy, málem ale došlo k neštěstí

SPORT
Uložit Uložené

Italská BASE jumperka Roberta Mancino předvedla kousek, ze kterého ti bude tuhnout krev v žilách. V Panamě proletěla s wingsuitem a GoPro kamerami mezerou mezi dvěma výškovými budovami.

Adrenalinový sport a zábava extrémních parašutistů BASE jumping má své výrazně silné zastoupení i mezi něžným pohlavím a půvabná Roberta Mancino je toho jen důkazem. Pětatřicetiletá Italka má za sebou více než sedm tisíc seskoků, získala řadu ocenění a překonala i několik světových rekordů. Čtyři seskoky s padákem uskutečnila kompletně nahá a v roce 2010 byla magazínem Men's Fitness zvolena nejpřitažlivější sportovkyní roku. Ke svým dosavadním úspěchům nyní parašutistka přidala svůj nejnovější kousek, na který by si nejspíš jen tak někdo netroufl. Během letošního říjnu (oktober) Mancino ve spolupráci s GoPro vyskočila z helikoptéry nad středoamerickou Panamou oděná do bílé wingsuit kombinézy vybavené akčními kamerkami a s bravurou proletěla mezerou mezi dvojicí místních výškových budov. Její tvář při průletu zdobil úsměv, který se však rázem vytratil, když jí poryvy větru v jedné chvíli málem způsobily potíže. „Chystáte-li se proletět ve wingsuitu mezi dvěma budovami, ujistěte se, že nefouká příliš silný vítr,“ napsala posléze Mancino na svoji facebookovou fanpage. Vše ale naštěstí proběhlo bez nehod a díky nově zveřejněnému záznamu si průběh celé akce můžeme konečně prohlédnout.  

Domů
Sdílet
Diskuse