Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2016 22:22
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Ohýbání konstrukce i škrábání displeje. Jakou fyzickou zátěž vydrží nový Samsung Galaxy S7 edge?

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Co všechno vydrží hlavní konkurent iPhonu?

Novinka od společnosti Samsung disponuje krásným displejem v netradičním tvaru, výkonným hardwarem, elegantním vzhledem, slotem pro microSD kartu, bezdrátovým nabíjením baterie a řadou dalších moderních vymožeností, přičemž v seznamu nechybí ani zvýšená odolnost vůči tekutinám nebo maličkým zrnkům písku. Jak ale Galaxy S7 edge obstál v testu odolnosti a ohebnosti jeho konstrukce, kterou tvoří kombinace kvalitního hliníkového rámečku a špičkového ochranného skla Gorilla Glass 4?
 
Jak je možné vidět na videu, ochrana displeje, hlavního fotoaparátu a zadní strany těla smartphonu dokázala snést mnohem více, než je to běžné u většiny jiných modelů. Během testu byla totiž použita univerzální aplikovatelná stupnice, při které se rozeznává několik úrovní fyzického poškození prostřednictvím ostrého předmětu. A každou tuto úroveň charakterizuje rozdílně tvrdý materiál, jehož povrch působí na povrch skla. Samsung Galaxy S7 edge si však dobře vedl i při ohýbání nebo dokonce po přiložení menšího plamene ze zapalovače.

Domů
Sdílet
Diskuse