Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2016 21:51
Čas čtení 0:00
Simon K.

Kid Cudi se písní The Frequency vrací zpět ke klasice, kterou jeho fanoušci tolik milují

HUDBA
Uložit Uložené

Kid Cudi s novou písní rozhodně potěšil nejednoho fanouška!

Všichni víme, že Cudderovo poslední album nebylo tak úplně rapové. Kid Cudi se vydal trochu jinou cestou a fanoušci už asi vědí, o čem mluvíme. Spíše rockový než rapový počin nebyl až takovou výhrou a mnozí jsme zůstali zklamáni. Témata byla fajn a držela se spíše depresivního a temného statusu, ale v rámci zvukové stránky to nebylo ono a často jsme mohli zaznamenat jakousi monotónnost, což bylo možná zapříčiněno i faktem, že si produkce zajistil úplně sám, když tedy nepočítáme spolupráci s Plain Patem. Některé skladby jsou dobré, jiné zase méně, ale celkový poslech projektu a skladeb bohužel nevyčaruje dokonalý úsměv na tvářích většiny fanoušků.
 
Dnes však dostáváme velikonoční překvapení v podobě zcela nového songu s názvem The Frequency, o jehož produkci se postarali Mike Dean, již zmíněný Plain Pat a samozřejmě i Cudi. Experimentální sound tentokrát Cudi nechal stranou a vrátil se na pozici Muže Na Měsíci. Rap a Cudiho vibe, který máme všichni tak rádi! Po projektu Speedin' Bullet 2 Heaven tu máme konečně něco nového a zároveň něco, co nás rozhodně potěšilo. Co říkáš?

Couple girls, couple stories, and a couple shrooms...

Domů
Sdílet
Diskuse