Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2016 16:04
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Scéna jako vystřižená z GTA! Luxusní Porsche během honičky sestřelilo Smart do vody

TECH
Uložit Uložené

V úzkých uličkách Amsterdamu to vřelo.

Z nizozemského Amsterdamu obletělo svět video, které zachycuje zběsilou honičku v úzkých uličkách v blízkosti vodního kanálu. Jejím hlavním aktérem je (ukradené?) Porsche Cayenne první generace, které očividně uniká před složkami policie, přičemž celou akci zdramatizuje i přítomný rychločlun. V jednom momentě po ostré pravotočivé zatáčce však luxusní SUV zastavuje a následně tak učiní i vozidla za nim, aniž by jejich posádky vystoupily a dotyčného se snažily z vozu vytáhnout. Důvod zastavení je však prostý - několik vteřin předtím totiž velký a více než 2tunový vůz dostal v zatáčce na mokré cestičce smyk a doslova sestřelil u cesty zaparkovaný Smart ForTwo. Výrazný váhový nepoměr dal o sobě znát, a tak malý prcek bez jakékoliv snahy o vzdor skočil ve vodě.
 
Jak se však dozvídáme, scéna jako vystřižená z GTA plná výstřelů a křiku kolemjdoucích je součástí natáčení filmové akce. To, o jaký film jde, není velmi jasné, na internetu se objevují spekulace o tom, že se jedná o scénu pro film The Hitman's Bodyguard, jiné zdroje naopak hovoří o natáčení nového Jamese Bonda. Tak či onak, lepší otázkou je, zda kolize ze Smarta byla fingovaná, nebo šlo jen o náhodu, neboť kromě toho, jak ho vytahují z vody, existuje i video, kde Porsche daný úsek projede bez kolize. Otázkou proto je, jaký byl původní scénář, a co uvidíme v kinech.

Domů
Sdílet
Diskuse