Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2016 12:05
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Cristiano Ronaldo ukázal svoji novou hračku. Radost mu bude nyní dělat 1200koňový Veyron

TECH
Uložit Uložené

Skutečně rozsáhlý vozový park portugalské hvězdy je nyní opět o něco větší.

Není tomu tak dávno, co jsme vás informovali o tom, jakými exkluzivitami disponuje Cristiano Ronaldo ve svých garážích. Jen díky jeho Instagramu jsme mohli zjistit, že jeho automobilová sbírka není pověsti předního fotbalisty vůbec nic dlužná, právě naopak, portugalský rodák rozhodně patří k těm, co si na čtyřkolové oře potrpí nejvíce. V uplynulých hodinách opět prostřednictvím svého oficiálního instagramového účtu nechal svět spatřit jeho nejnovější přírůstek. Už podle fotografií je asi každému z vás jasné, že jde o černé Bugatti Veyron, tedy jeden z vůbec nejdražších, nejvýkonnějších a zároveň nejrychlejších vozů planety. Bližší informace zatím neznáme, soudě podle fotek je však zřejmé, že se jedná konkrétně o novější, faceliftované provedení s navýšeným výkonem, přičemž s největší pravděpodobností jde o provedení Grand Sport Vitesse, čili verzi s odnímatelným střešním panelem.
 
V řeči čísel se bavíme super/hypersportu s výkonem 1200 koní a 1500 N.m, který pochází z dílny 8litrové W16. Takto vybavený exemplář dokáže akcelerovat na stovku jen za 2,6 sekundy, přičemž maximální (elektronicky omezená) rychlost je 410 km/h. Jeho cenu je těžké odhadnout, protože to pochopitelně není zcela nový vůz, za dob jeho prodeje se však ceny pohybovaly na úrovni kolem 2 milionů eur. Zajímavostí je, že v souvislosti s Ronaldem se přitom už pár let dozadu mluvilo o tom, že vlastní jiný Veyron, je tedy otázkou, do jaké míry je to pravda. Co však víme jistě je fakt, že momentálně se pyšní, mimo jiné, i kousky jako Audi RS6 Avant a S8, Ferrari 599 GTB Fiorano, Lamborghini Aventador LP700-4, Mercedes-Benz S 65 AMG Coupé, Porsche 911 Turbo S, Range Rover Sport SVR či Rolls-Royce Ghost.

The animal arrive

Fotka uverejnená používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Garage time. Soon your honor arrive✌✌✌✌

Fotka uverejnená používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse