Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2016 19:18
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Jak vypadá areál luxusního domu Justina Biebera v Los Angeles? Projdi se po něm společně s kanadským zpěvákem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Justin Bieber tě společně s BBC Radio 1 vezme na tour po areálu jeho vily v LA.

Na svůj mladý věk vydělává Justin Bieber peníze, o jakých většina lidí se stejným rokem narození může jen snít. Proto není vůbec překvapivé, že kromě utrácení peněz na auta, dovolené nebo oblečení padl nějaký ten dolar i na koupi (pronájem) luxusních rezidencí. JB vlastní i dům v Los Angeles, do jěhož areálu se můžeš nyní díky BBC Radio 1 a jeho ochotě podívat.

I když nás Biebs provede jen po venku a dovnitř se nedostaneme, stačí to k tomu, abychom si řekli, že si nežije špatně. Sochy krokodýlů, jezero, loď, nafukovací skluzavka určená údajně pro sestru a krásně posekaný trávník. To, snad s výjimkou poslední věci, u běžného člověka asi nenajdeme. Slunná lokalita, ve které kanadský zpěávk bydlí, je sama o sobě pěkná, což uvidíš na videu níže. Navíc zjistíš i to, jak je na tom s basketbalem a zda mu sousedi vracejí míče, které skončí na jejich pozemku. Menší cameo si také střihne pes Todd.

Domů
Sdílet
Diskuse