Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2016 18:12
Čas čtení 0:00
Marek R.

Přihrávka zády či obrovský přehled ve hře. Ronaldinho opět ukázal, že je nejlepší kouzelník s míčem

SPORT
Uložit Uložené

Dívat se na Ronaldinhovy schopnosti nikdy neomrzí.

Ronaldinho je ten typ fotbalisty, na kterého asi ani nepřejícníci necílí. Vždyť který fotbalista Barcelony se může pochlubit tím, že mu zatleská ve stoje obrovská část fanoušků na stadionu Realu Madrid? Dinho byl asi nejlepší kouzelník s míčem, jakého jsme všichni viděli a budoucí fotbalové hvězdy budou mít co dělat, aby ho překonaly v této činnosti. Velká škoda je však to, že na vrcholu se udržel poměrně krátce a nemohl nás tak bavit ještě několik dalších sezón.
 
Své schopnosti předvedl i během charitativního zápasu United For Peace, který zorganizoval papež František. Na jednom hřišti se tak sešlo mnoho hvězd fotbalu jako Francesco Totti, Diego Armando Maradona, Ronaldinho, Hernan Crespo nebo Gianluca Zambrotta a o zábavu tak bylo určitě postaráno. Nejvíce však, jak se také dalo čekat, bavil lidi právě brazilský kouzelník s míčem a mohli jsme tak vidět přihrávku zády či obrovský přehled ve hře.

Zmíněná přihrávka zády

 

Ronaldinhovy highlighty ze zápasu

Domů
Sdílet
Diskuse