Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2016 10:38
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Značka Victoria's Secret odhalila luxusní podprsenku v hodnotě téměř 75 milionů korun. Její výroba trvala přibližně 700 hodin

REFRESHER
Uložit Uložené

A představila ji čokoládová kráska Jasmine Tookes.

Teprve včera jsme avizovali, že zprávy o Victoria's Secret se s blížící se přehlídkou budou na naší stránce objevovat častěji. Neuteklo ani pár hodin a už tu máme další. Značka spodního prádla Victoria's Secret odhalila očekávanou podprsenku Fantasy Bra a nejde o jen tak obyčejné spodní prádlo. Výroba tohoto luxusního kousku trvala více než 700 hodin práce a její hodnota činí 3 miliony dolarů (~74,2 milionů korun). Že jde o opravdový klenot, nepotvrzuje jen závratná cena, ale i materiály, ze kterých je vyrobena. Zdobí ji více než 9000 vzácných drahokamů jako například diamanty či smaragdy. Nesmí chybět ani 18karátové zlato. Letošní Fantasy Bra navrhl Eddie Borgo a musíme říct, že se mu opravdu vydařila.

Objevit se na nejkrásnější přehlídce roku VS je snem téměř každé modelky. Mít však tu čest představit Fantasy Bra, to je už opravdu prestiž. Letos ji bude nosit čokoládová kráska Jasmine Tookes, která se objevuje na přehlídkách pravidelně každý rok již nějaký ten čas. Pro srovnání, loňskou podprsenku předvedla topmodelka Lily Aldridge a její hodnota byla přibližně 2 miliony dolarů. Ještě na závěr připomeneme, že letošní přehlídka se bude konat v Paříži a vysílat se bude 5. prosince. Co říkáte na podprsenku vy?

Jasmine neskrývala radost, když se dozvěděla, že právě ona bude nosit Fantasy Bra

 

Congratulations, @jastookes!! We can’t wait to see her in the #VSFantasyBra at the #VSFashionShow, Dec 5 at 10/9c on @cbstv!

Video uverejnené používateľom Victoria's Secret (@victoriassecret),

K úspěchu jí blahopřálo mnoho lidí, mezi nimiž nesměla chybět ani Taylor Hill

Kráska nám v podprsence ukázala i luxusní sídlo

 

Welcome to my crib @voguemagazine #VSFantasyBra #VSFashionShow

Video uverejnené používateľom Jasmine Tookes (@jastookes),

Tak co, tešíte se na Victoria's Secret Fashion Show? 

Domů
Sdílet
Diskuse