Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2016 17:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Moja Reč rozpálí Uhelnu už tento pátek!

REFRESHER
Uložit Uložené

Posledně Moja Reč křtila v Uhelně album Offline a byl z toho jeden z jejich nejlepších koncertů. Tento pátek 11.11. se můžete těšit na další dávku top slovenského rapu!

Zvuk v Uhelně začíná být vyhlášený nejen v Praze. Interpreti ho milují a proto do svých koncertů dávají víc než kdekoliv jinde. Doraz se přesvědčit už tento pátek na vlastní uši! Moja Reč nenechá nikoho v klidu - Supa a Delik patří k nejlepším slovenským rapperům, Josef Engerer je zase excelentní hudebník a beatmaker. Kdo je viděl všechny dohromady, dobře ví, co je to za zážitek! Supa a Delik mají pro vás nejen společné bomby, ale i sólo pecky a dost možná dojde i na nějakou novinku! Tohle je koncert, který je potřeba vidět a zažít. Nic lepšího tenhle pátek v Praze nenajdete. Nejnáročnější mohou zkusit VIP s vlastním barem, toaletou a rautem.

Moja Reč rozpálí Uhelnu už tento pátek!

DJs: Jozef Engerer, Fox, J-Ro + další
Open 21:00
Entry: 150Kč předprodej + poplatky/ 200Kč na místě
Vstupenky zakoupíte v předprodeji sítě Ticketstream.cz nebo osobně na pokladně restaurace UHELNA.

Domů
Sdílet
Diskuse