Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2016 v 14:53
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Kouzelník David Blaine nepřestává šokovat. Svým trikem ohromil a znechutil Margot Robbie, Davida Beckhama nebo Johna Travoltu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Naposledy to byly žáby, nyní své schopnosti David Blaine předvedl s pomocí ramínka a prstenu.

Není tomu dávno, co jsme vám přinesli článek o ukázce z první epizody nového pořadu David Blaine: Beyond Magic, v níž známý americký kouzelník a iluzionista před několika známými osobnostmi plival z úst živé žáby, čímž všechny přítomné ohromil a zároveň i trochu znechutil. Toho se mu podařilo dosáhnout i dalším trikem, se kterým se tentokrát vydal například k rodině Davida Beckhama, Johna Travolty, ale nechyběly ani celebrity jako Sir Patrick Stewart, Johny Depp, půvabná Margot Robbie a další. Nejprve si 43letý iluzionista vždy od některého ze zúčastněných vyžádal svatební prsten, načež rychlým pohybem učinil gesto, jako kdyby si malý předmět vložil do úst a následně jej spolkl. Poté si Blaine vypůjčil kovové ramínko na šaty, které si po narovnání zavedl hluboko do krku. V ten moment se už přihlížejícím začal pomalu zvedat žaludek, avšak po jeho vytáhnutí zůstali všichni v úžasu, když se zmizelý prstýnek objevil navlečený na konstrukci ramínka. Průběh celého kouzla včetně reakcí kombinujících pocity šoku a nevolnosti si můžete prohlédnout na níže přiloženém videu.

Domů
Sdílet
Diskuse