Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2016 12:47
Čas čtení 0:00
PetraDam

Těchto 9 typů lidí ti na koncertě drásá nervy. Je horší rozlévač drinků, nebo přítelkyně na ramenou?

Uložit Uložené

Koupíš si lístek na koncert oblíbené kapely a pak trpíš kvůli otravným lidem v tvém okolí. Zní to povědomě?

Stalo se to každému z nás. Koupil sis lístek na koncert svého oblíbeného interpreta v domnění, jaký skvělý zážitek tě čeká a pak se to stalo. Lidé. Dobrá rada by mohla znít, aby sis příště koupil lístky na sezení, ale tam se ti také může snadno stát, že narazíš na osobu, která bude celý koncert tančit a neuvidíš nic. Jaké typy lidí nám tedy znepříjemňují život na koncertech?


Malý otravný komár

Čím jsou fanynky vzrůstem menší, o to více se snaží na sebe upoutat pozornost. I kdybys měřila rovných 1,95 m, tu malou, sotva jeden a půl metrovou ženu, nemáš šanci přehlédnout. Její vlasy létají na metr daleko kolem její hlavy přímo do tvé tváře, její malé špičaté lokty cítíš každých 30 sekund ve svém žaludku a také váhu drobné poskakující postavičky na prstech na nohou. Když se ni podíváš zabijáckým pohledem v naivní snaze, že jí něco dopne, ani si tě nevšimne. Jako oddaná fanynka totiž nepříčetně vykřikuje texty všech písniček a na tváři má výraz slastného orgasmu. Vždyť ona je přece maličká, tak co máš za problém?

Eiffelovka

Jasně, proč si nesednout na ramena svému dvoumetrovému příteli a neudělat neprůhlednou věž, přes kterou nikdo nic neuvidí?

Těchto 9 typů lidí ti na koncertě drásá nervy. Je horší rozlévač drinků, nebo přítelkyně na ramenou?
Zdroj: pinterest

 

Zvíře

Sotva stojí na nohou a drží oči otevřené. Sem tam ztratí rovnováhu a začne se hroutit, bohužel rovnou směrem k tobě. V ruce strnule svírá plastový pohár s pivem, které má vysoké předpoklady skončit na některém z okolostojících. Někdy se snaží skandovat nějaká trapná hesla nebo zpívat (řvát jako tur), ale výsledkem jeho veškeré snahy je spíše pár pazvuků. Když si chceš vychutnat koncert, nech se posunout davem minimálně o osm metrů dál. Navíc se stoupající opilostí úměrně stoupá i jeho agresivita a sklony ke konfliktům, kterým je lepší se vyhnout.

 

Obchod s elektronikou

Našel sis dobrý flek, za několik minut to všechno začne. Super. Jenže s prvními tóny se ti do tváře zvednou 2 iPady a 3 mobily s XXL obrazovkou, jejichž sobečtí majitelé se rozhodli dokumentovat koncert, který si doma i tak nikdy nepustí.

Těchto 9 typů lidí ti na koncertě drásá nervy. Je horší rozlévač drinků, nebo přítelkyně na ramenou?
Zdroj: unsplash.com

Michelin

Když se nacházíš v natřískané hale, kde není ani 20 cm, které by patřily výhradně tobě a máš pocit, že každou chvíli budeš potřebovat kyslíkovou bombu, tehdy není zrovna nejideálnější mít objemnějšího upoceného souseda s prsy Pamely Anderson. Tiše stojící varianta se ještě dá zvládnout, pokud si odmyslíš fakt, že se musíš opírat o jeho mokré tričko a při pohledu na jeho červený potící se obličej se záchvatem dušnosti si dělat starosti, zda není třeba zavolat záchranku. Horší případ nastane, když začnou skákat. Vychutnávají si muzičku, radují se, až se podlaha otřásá a sem tam do tebe nechtěně jemně šťouchnou a ty se objevíš o čtyři metry vpravo. Nebo ti z tvých Martensek vyrobí ploutve na plavání, i když jsou to většinou opravdu milí lidé.

Rozlévači drinků

Jasně, nejsi z cukru, když ti ale v botě skončí něčí pivo nebo celý večer smrdíš jako zatuchlina, protože někdo už nebyl ve stavu natolik schopném, aby přenesl dva půllitry od baru, mohl by říct alespoň jedno „sorry!“

Těchto 9 typů lidí ti na koncertě drásá nervy. Je horší rozlévač drinků, nebo přítelkyně na ramenou?
Zdroj: unsplash.com
 

Naháči

Teplo a vydýchaný vzduch nedělají dobře nikomu. Někteří to řeší tak, že se prostě zbaví vrchního dílu a baví se, jak je příroda stvořila. S výražkovými zády, špatnými kérkami a zpoceným chlupatým podpažím, kterého se ještě žádný deodorant nedotkl. Často také patří mezi největších rebely, kteří výskokem odkopnou a odstrčí každou živou duši bez ohledu na pohlaví a věk, která má tu smůlu nacházet se poblíž.

Vlasáč

Možná zrovna netančíš na aktuální skladbu, a tak akorát dostáváš ve stojaté poloze po ksichtu něčím, co připomíná pětiletý mop na schody. Rozhazovat zpocenými dlouhými vlasy do všech stran není výsada jen ženských.

Těchto 9 typů lidí ti na koncertě drásá nervy. Je horší rozlévač drinků, nebo přítelkyně na ramenou?
Zdroj: unsplash.com

Hysterky

Většinou je tvoří skupina kamarádek. Člověk by si myslel, že existují jen na koncertech Justina Biebera a chlapeckých skupin, ale bohužel je lze nalézt i na „tvrdších“ akcích. Vymóděné a připravené strávit noc svého života se svým vytouženým zpěvákem (nebo i bubeníkem, když se jinak nepodaří). Šílící, křičící, pištící, řvoucí, skákající, plačící, vlasy si trhající, podprsenky odhazující apod. Jakkoli se snažíš, hudbu kvůli nim neslyšíš, svěrací kazajku po ruce nemáš, a i když změníš místo, hlasu sirén neutečeš.

Každý jsme jiný a jiným způsobem se i bavíme. Možná skáčeš s aktivními naháči, nebo si vychutnáváš koncert pasivnější způsobem na dámu z balkonu, daleko od šíleného davu. Napiš nám tvé zkušenosti.

Domů
Sdílet
Diskuse